Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Satutuokioita ja häiriötilanteisiin varautumista – tätä kaikkea on luvassa tammikuussa Nurmijärven kirjastoissa

Uusi vuosi tuo kirjastoon kasan tapahtumia etenkin perheen pienimmille.

Uusi vuosi alkaa kirjastoissa lasten joululoman elokuvaesityksillä. 3. tammikuuta kello 13 Klaukkalan kirjaston Lasten Kino esittää lämminhenkisen jouluanimaation kiihtyneestä tontusta, jolla riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Elokuvan kesto on 1 t 6 min ja ikäraja K7/K4. Maksuttomia lippuja jaetaan asiakaspalvelussa.

Pääkirjastossa pidetään sanataidepaja Sanat sekaisin 3. tammikuuta kello 14–15.30. Sanataidepaja on suunnattu 3.–6.-luokkalaisille kirjoittamisesta kiinnostuneille. Erityisiä taitoja ei tarvita. Pajassa leikitään sanoilla rennolla otteella. Sanataidepajaan ilmoittaudutaan etukäteen pääkirjaston asiakaspalvelussa, puhelimitse numeroon 040 317 2500 tai sähköpostitse kirjasto@nurmijarvi.fi.

Lisää lastenelokuvaa on luvassa pääkirjastossa 4. tammikuuta kello 14. Valkokankaan valloittaa tällöin legendaarinen avaruusrangeri, joka jää miehistöineen jumiin kaukaiselle vihamieliselle planeetalle. Elokuvan kesto on 1 t 41 min ja ikäraja K7/K4.

Eläköitynyt rikoskomisario Markku Tuominen kertoo pääkirjastossa 10. tammikuuta kello 13, miten itse kukin voi varautua yhteiskunnan häiriötilanteisiin. Tapahtuma on osa ikäihmisille suunnattua K60-tapahtumasarjaa.

Satutuokiota vietetään pääkirjastossa 11. tammikuuta kello 10. Satutuokiot on suunnattu alle kouluikäisille lapsille hoitajineen. Tuokion kesto on 20–30 minuuttia.

Suomen Karva-Kaverit ry:n lukulemmikki ottaa vastaan pieniä lukijoita Rajamäen kirjastossa 12. tammikuuta kello 17–18. Varaathan aikasi etukäteen kirjaston asiakaspalvelusta tai numerosta 040 317 2980.