Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kauppa ryöstettiin teräaseella uhkaamalla Rajamäellä – epäilty tekijä löytyi lähistöltä

Rajamäellä sijaitseva kauppa ryöstettiin myöhään lauantai-iltana 14. tammikuuta teräaseella uhkaamalla. Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen rikosylikomisario Anssi Murron mukaan kyseessä oli K-Market Puistotie.

Poliisin partio sai tehtävän kohteeseen iltakymmeneltä.

– Tehtävälle liittyi useita poliisin partioita ja epäillyn jäljille päästiinkin pian poliisikoira Sergen tarkan vainun avustuksella. Jäljet johtivat läheiseen kerrostaloon ja reitin varrelta löytyi myös epäilty tekoväline, kertoo Murto kertoo poliisin tiedotteessa.

Poliisin mukaan kerrostalossa sijaitsevasta huoneistosta tavoitettiin yhteensä neljä noin 20-vuotiasta henkilöä, joilla epäillään olevan osuutta tapahtuneeseen törkeään ryöstöön.

Myös ryöstösaalis saatiin poliisin haltuun. Murron mukaan saalis oli pienehkö summa rahaa.

– Kaikki neljä asunnossa ollutta henkilöä otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä ja heidät kuljetettiin Hyvinkään poliisivankilaan. Asia on selvitetty, ja se etenee yhden epäillyn osalta syyteharkintaan esitutkinnan valmistuttua, Murto jatkaa.