Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Klaukkalalainen Satu Saranen palkittiin Kiinteistömaailman huippumyyjänä – jo seitsemäs kerta peräkkäin

Kiinteistömaailma Nurmijärvi Klaukkalan myyntijohtaja ja kiinteistönvälittäjä, klaukkalalainen Satu Saranen on palkittu koko Kiinteistömaailma-ketjun vuoden huippumyyjänä. Kyseessä oli jo seitsemäs kerta peräkkäin, kun Saranen sai huippumyyjän tittelin. Hänet palkittiin Kiinteistömaailman valtakunnallisessa juhlassa Helsingissä.

Kiinteistömaailman vuosittaisessa Huippumyyjä-kisassa kiinteistönvälittäjiä arvioidaan paitsi kauppamäärien ja tuottojen myös muun muassa asiakastyytyväisyyden näkökulmasta. Saranen oli koko ketjun ykkönen viime vuonna myös tehtyjen kauppojen määrällä mitattuna.

– Sadun vuodesta toiseen jatkuva menestys on kyllä ainutlaatuinen ja uniikki juttu ketjun yli 30-vuotisessa historiassa, toteaa Kiinteistömaailma Nurmijärvi Klaukkalan yrittäjä Timo Ojamäki.

Haluan palvella kaikkia asiakkaitani.

Menestyksen salaisuus on Saraselle yksiselitteinen:

– Haluan palvella kaikkia asiakkaitani tasapuolisesti ja mahdollisimman hyvin, toteaa Saranen.

Tärkeäksi asiaksi hän nostaa myös nopeuden: kun asiakas tarvitsee palvelua, on hänen toiveisiinsa ja tarpeisiinsa pysyttävä vastaamaan heti.

Kiinteistömaailma Nurmijärvi Klaukkala on toiminut Ojamäen johdolla vuodesta 1996.