Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärven reserviläiset toimittavat Ukrainaan 17 aggregaattia ja 488 paria villasukkia – "Tavoite täyttyi mahtavasti"

Keräykseen osallistuivat myös martat, paikalliset yrittäjät ja yksittäiset ihmiset.

Nurmijärven reserviläiset sekä paikalliset yritykset, marttayhdistykset ja yksittäiset ihmiset ovat keränneet Ukrainaan toimitettavaksi 17 aggregaattia ja 488 paria villasukkia. Keräyksen tavoitteena oli saada 15 aggregaattia ja noin 150 paria villasukkia.

– Tavoite täyttyi mahtavasti. Olin yhteydessä noin kymmeneen nurmijärveläiseen yritykseen, ja ne olivat heti mukana aggregaattien hankinnassa. Sukkien osalta otimme yhteyttä marttayhdistyksiin, ja homma oli sillä selvä. Myös yksittäiset martat olivat innoilla mukana, ja villasukkia noudettiin milloin mistäkin, kertoo Kimmo Kirveslahti Nurmijärven reserviläisistä.

Olemme nähneet Ukrainan kansan tahdonvoiman.

Kirveslahden mukaan uusi keräys on jo suunnitteilla.

– Ukrainan etu on se, että lännellä on tahto ja halu auttaa heitä. Meilläkin oli vuosina 1939–1945 eurooppalaisia valtioita auttamassa jälleenrakentamaan maatamme ylöspäin. Myös meidän tahdonvoimamme oli kova. Olemme nähneet Ukrainan kansan tahdonvoiman. He taistelevat suurta valtiota vastaan, jolla ei ole suuntaa mihin mennä, ei johdollisesti eikä sotilaallisesti, Kirveslahti sanoo.

Hän uskoo tulevan talven näyttävän, miten Ukrainan kansa kestää.