Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Carmen Calas osti Kirkonkylän ainoan yökerhon – uusi omistaja aikoo tehdä Venlaan pieniä muutoksia

Kirkonkyläläinen yökerho Venla vaihtoi omistajaa viime vuoden lopulla.

Kirkonkylällä sijaitseva Nightclub Venla sai marraskuussa uuden omistajan Carmen Calaksen ostettua yökerhon. Venlaa hän on pyörittänyt joulukuun alusta alkaen. Calaksen tavoitteena oli löytää nimenomaan baari ja Venla oli sopivasti myytävänä.

– Tulin tyttäreni Irenen kanssa katsomaan tätä, kun näin myynti-ilmoituksen ja päätin ostaa tämän, Calas sanoo.

Hän muutti loppuvuodesta Espooseen, jossa myös hänen kaikki lapsensa asuvat. Tarkoituksena oli päästä lähelle lapsia.

– Asuin aiemmin Lieksassa, jossa minulla oli kymmenen vuoden ajan oma baari, Calas sanoo.

Hän myöntää, että entinen baari oli vaikeaa jättää taakse, koska hän tunsi kaikki asiakkaat niin hyvin.

– Viime viikonloppuna pari lieksalaista tuli käymään Venlassa, se oli mukavaa, Calas sanoo.

Calas aikoo uudistaa Venlaa jonkin verran. Ainakin karaokea tullaan tulevaisuudessa laulamaan, mutta ei tanssilattialla, vaan hieman syrjemmässä omassa sopukassaan, jotta asiakkaiden ei tarvitse kuunnella sitä, jos he eivät halua. Calaksen toiveena on saada myös karaokejuontaja.

– Yritän pitää tämän paikan pystyssä, hän toteaa.

Työntekijöitä Venlassa on Calaksen lisäksi kaksi. Lisäksi on yksi varahenkilö, joka tulee paikalle tarvittaessa.

Calas lupaa, että tulevaisuudessa Venlassa järjestetään myös tapahtumia, jotka ovat pääosin nuorille tarkoitettuja, mutta myös vanhemmille asiakkaille on tarjolla jotain.

– Minun täytyy tutustua Nurmijärveen vielä paremmin. Alku on mennyt ihan hyvin täällä. Hieman on totuttelemista asiakkaisiin ja heillä minuun, Calas sanoo.

Parasta baarin pitämisessä on Calaksen mukaan nuoriso sekä karaoken kuunteleminen. Venlan aukioloajat pysyvät samoina kuin tähänkin asti, mutta Calas sanoo, että ovet ovat arkisin kiinni, mikäli asiakkaita ei ole.

Varsinaista remonttia Venlaan ei ole tulossa, mutta pieniä muutoksia saattaa olla luvassa tulevaisuudessa. Calas keskittyy tällä hetkellä yökerhon pyörittämiseen ja pohtii, alkaako siihen syntyä sidettä.

– Sitten, kun olen tottunut uuteen ympäristöön, tiedän onko tämä minun paikkani ollenkaan. Siihen voi mennä kuukausia tai vuosiakin, hän sanoo ja painottaa, että Venlassa menee nyt hyvin.

Calas sanoo, ettei ainakaan hän ole huomannut yökerhoilla menevän nyt aiempaa huonommin.