Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

PAM antoi lakkovaroituksen kaupan alalle – ei koske Nurmijärveä

Palvelualojen ammattiliitto (PAM) on antanut kaupan alalle lakkovaroituksen. Lakkovaroitus on annettu, jotta palkkaneuvottelut työnantajia edustavan Kaupan liiton kanssa vauhdittuisivat.

Lakkovaroitus koskee noin 20 000 työntekijää lähes 190 toimipaikassa. Jos lakkoon päädytään, ne järjestetään 25 varastossa 6.–9. helmikuuta ja yli 160 kaupan alan toimipaikassa 9.–11. helmikuuta.

Lakko koskee käytännössä varastoja ja suuria marketteja. PAM:n julkaiseman listan mukaan lakkovaroituksen piirissä ei ole Nurmijärvellä sijaitsevia kauppoja.

Sen sijaan Nurmijärven lähikunnissa lakkovaroitus koskee muun muassa Broman Logistics Oy:n Hyvinkään ja Keravan logistiikkakeskuksia, Lidl Suomi Ky:n Järvenpään jakelukeskusta, Tokmannin Mäntsälän logistiikkakeskusta ja Meira Nova Oy:n Tuusulan logistiikkakeskusta.

Lisäksi suurista marketeista lakkovaroitus koskee mun muassa Kannelmäen Kaaren Prismaa, Hyvinkään Prismaa, Järvenpään Prismaa, Keravan Prismaa ja Vantaan Jumbon Prismaa.