Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärvi asfaltoi tänä vuonna useita katuja – nämä ovat ainakin listalla

Nurmijärven kunta päällystää tämän hetken suunnitelman mukaan tänä vuonna Kirkonkylässä ainakin Väinöläntien Maaniitun koulun ja Pekontien välisellä osuudella.

Klaukkalassa päällystetään myöhemmin tarkentuvat kohteet Klaukkalantien pohjoispäässä, Lepsämäntie Isosuon ja Ajalinin urakkarajan välillä sekä Järvihaantie Klaukkalantien ja Lepsämäntien välisellä osuudella.

Rajamäellä päällystetään Tykkimäentien Valta-Akselin ja Patruunankujan välinen osuus.

Lisäksi eri taajamissa ja kevyenliikenteenväylillä on arviolta 15–20 paikkauskohdetta, joiden osalta toimenpiteet täsmentyvät loppukeväällä ja -kesällä.

Nurmijärven tekninen lautakunta hyväksyi päällystyskohteiden toteuttmisohjelman vuodelle 2023 viime kokouksessaan. Lautakunta on varannut vuoden 2023 kunnallistekniikan rakentamisohjelmassa katujen ja teiden päällystämiseen 600 000 euroa niiltä osin, kun päällystäminen ei sisälly rakentamisohjelmassa erikseen nimettyyn investointihankkeeseen.

Vuoden 2023 päällystyskohteita määriteltäessä on tärkeimpänä kriteerinä ollut edellisten vuosien korjausvelkaan, viimeistelytöiden loppuunsaattaminen sekä kunnossapitoon ja talvikauden vauriokorjauksiin liittyvät seikat.