Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Television suosikkiohjelma kuvattiin Nurmijärvellä – tunnettu tubettaja piilottaa 10 000 euron rahasalkun

MTV3-kanavalla tulevana perjantaina esitettävässä Ota rahat ja juokse -sarjan jaksossa seikkaillaan Nurmijärvellä.

Kyseisessä ohjelmassa julkisuudesta tutut kilpailijat saavat tunnin aikaa piilottaa 10 000 euroa sisältävän rahasalkun. Kilpailijoilla on käytössä pakoauto ja rahaa, jolla he voivat hankkia apuvälineitä piilotukseen. Pakomatkan jälkeen kilpailijat otetaan kiinni ja suljetaan selleihin 30 tunnin ajaksi. Samaan aikaan, kun kilpailijoita kuulustellaan, ammattietsivät yrittävät löytää salkun todistusaineiston sekä kuulusteluista saatujen vihjeiden perusteella.

Mikäli salkkua ei löydetä, kilpailijat saavat pitää piilottamansa rahat.

Perjantain jaksossa kymppitonnin rahapottia ovat kätkemässä tubettaja ja sisällöntuottaja Miska Haakana ja Alisa Aarniomäki.

He saavat rahasalkun haltuunsa Perttulan Kuhakoskella, josta he lähtevät autolla ajamaan kohti Klaukkalaa. Katsojat näkevät, kuinka parivaljakko seikkailee muun muassa Klaukkalantien varrella, Tiiran uimarannalla ja Klaukkalan Teboilin pihalla ja kätkee lopulta salkun yhteen paikkaan. Lopulta heidät otetaan kiinni Klaukkalan keskustassa.

Nurmijärvellä kuvattu Ota rahat ja juokse esitetään MTV3-kanavalla perjantaina 3.2. kello 20. Jakso katsottavissa jo nyt Katsomossa.