Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärvelläkin työskennelleestä Ville Könösestä Vihdin uusi tekninen johtaja

Nurmijärven kunnan entinen tilakeskuksen päällikkö, vihtiläinen diplomi-insinööri Ville Könönen on valittu Vihdin kunnan uudeksi tekniseksi johtajaksi. Virkavalinnan teki Vihdin kunnanhallitus ylimääräisessä kokouksessaan viime viikon keskiviikkona.

Kokouksen alussa kunnanhallitus jatkohaastatteli kolme kärkihakijaa: Ville Könösen, Katerina Zaitsevan ja Sami Aihon. Tuusulan kunnan ohjelmapäällikkö Zaitseva valittiin varalle.

Könönen toimii tällä hetkellä Kirkkonummen kunnan toimitilajohtajana. Sitä ennen hän työskenteli Nurmijärvellä tilakeskuksen päällikkönä kaikkiaan kolme ja puoli vuotta, mutta irtisanoutui virastaan 24. marraskuuta 2022 lukien. Könönen on edelleen myös Kiljavan sairaalan toimitusjohtaja oman toimen ohella, mutta jättää tehtävän tämän vuoden aikana.

Könönen haki myös alkuvuodesta 2022 auki ollutta Nurmijärven kunnan teknisen johtajan paikkaa, mutta virkaan valittiin Juha Oksanen.

Könönen aloittaa Vihdin teknisenä johtajana huhtikuun 2023 alussa.

Vihdin nykyinen tekninen johtaja Matti Kokkinen jää eläkkeelle syyskuussa. Vuosilomien vuoksi hänen viimeinen työpäivänsä on toukokuussa.