Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärven Yrittäjät palkittiin Uudenmaan parhaana paikallisyhdistyksenä – "Teemme oikeita asioita"

Yhdistykselle voitto 201–499 jäsenyrittäjää -sarjassa.

Uudenmaan Yrittäjät on palkinnut Nurmijärven Yrittäjät Uudenmaan parhaana paikallisyhdistyksenä 2022.

Yhdistyksiä palkittiin jäsenmäärän mukaan neljässä eri kokoluokassa. Nurmijärven Yrittäjät saavutti voiton 201–499 jäsenyrittäjää -sarjan parhaana paikallisyhdistyksenä.

Palkitsemisperusteluiden mukaan Nurmijärven Yrittäjät toimii yhtenä paikkakuntansa kolmesta yrittäjäyhdistyksestä tasokkaasti ja laaja-alaisesti vuodesta toiseen.

– Nurmijärven Yrittäjät on innovatiivinen ja aktiivinen yhdistys, joka tekee erinomaisella näkemyksellä mittavia ja vaikuttavia tapahtumia, tempauksia ja toimintaa yritysten, yhteiskumppanien ja muiden järjestöjen kanssa yhteistyössä. Se osaa käyttää ja tarjota näkyvyyttä hyvällä maulla ja kaikkien asiaa edistäen, Uudenmaan Yrittäjien aluejohtaja Petri Ovaska sanoo.

Jäsenilleen Nurmijärven Yrittäjät tarjoaa verkoston, jossa pääsee vaihtamaan ajatuksia toisten yrittäjien kanssa niin rennoissa riennoissa kuin asiapitoisessa yhteydessä. Yhdistys järjestää aktiivista toimintaa, johon on helppo tulla mukaan.

Yrittäjät kaipaavat kunnalta vahvempaa yhteistyötä – "Korona-aika on tuonut viestintään haasteita"

Palkitsemisperusteluiden mukaan Nurmijärven Yrittäjät on myös tunnistanut roolinsa paikallisessa päätöksenteossa yrittäjävaikutusten esiin nostajana. Se toimii monipuolisesti ja kohdentaa vaikuttamistoimia taitavasti.

– Saavuttamamme huomionosoitus kertoo meille, että teemme oikeita asioita edunvalvontajärjestön toimintaperiaatteiden mukaisesti ja olemme saaneet ne näkyväksi. Myöntämisperusteissa tuodaan esille tasapaino edunvalvonnan tehtävän ja sen rennommankin puolen kanssa, Nurmijärven Yrittäjien puheenjohtaja Pirjo Kivistö kertoo iloiten.

Tällä hetkellä Nurmijärven Yrittäjillä on ollut käynnissä viiden viikon tutustumisjakso pilatekseen ja koko kevään pyörii kuukausilounaat sekä parillisten viikkojen maanantaisin keilaratavaraukset.

– Talven alussa järjestimme yhteistyössä kunnan viranhaltijoiden kanssa yrittäjyyden valtuustoseminaarin pilotin, joka sai erittäin hyvän vastaanoton kunnanvaltuutetuilta. Tätä tullaan jatkamaan ja kehittämään edelleen, Kivistö jatkaa.

Työvoimapula ja energian hinnan nousu kurittavat yritystoimintaa –  "Ei ole merkitystä onko iso vai pieni yritys"

Muut palkitut paikallisyhdistykset ovat Jokelan Yrittäjät (alle 100 jäsenyrityksen sarja), Karkkilan Yrittäjät (100-200 jäsenyrittäjää -sarja), Porvoon Yrittäjät on suurimpien, yli 500 jäsenyritystä -sarjan, voittaja ja samalla saman sarjan Suomen paras paikallisyhdistys.

– Palkitsemiskriteereissä painottuvat aikaansaavuus yrittämisen toimintaympäristön edistäjänä ja yrittäjien verkottajana, Ovaska selventää.

Kaikkiaan Uudenmaan Yrittäjissä on 27 paikallisyhdistystä Hangosta Loviisaan.

90 vuotta täyttävä Stén & Co on Vuoden 2022 Yrittäjä – pienestä perheyrityksestä on kasvanut lähes 100 työntekijää työllistävä toimija