Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaarallisten naisten satutunti sopii aikuisille – järjestetään maaliskuun alussa Nurmijärvellä

Jännityskirjallisuuden ystäviä hemmotellaan Nurmijärvellä.

Jännityskirjallisuuden ystäviä hemmotellaan Nurmijärven pääkirjastossa 1. maaliskuuta kello 18 aikuisten satutunnilla.

Dekkarikuningattaret Virpi Hämeen-Anttila, Tiina Raevaara, Ansu Kivekäs ja Pauliina Susi lukevat otteita kirjoistaan, haastattelevat toisiaan ja keskustelevat yleisön kanssa. Kokoonpano kulkee nimellä Vaaralliset naiset.

Virpi Hämeen-Anttila on monipuolinen ja tuottelias kirjailija ja kääntäjä, joka on kirjoittanut muun muassa historiallista 1920-luvun Helsinkiin sijoittuvaa Karl Axel Björk -jännityskirjasarjaa. Hämeen-Anttila on toiminut myös kuvittajana ja yliopisto-opettajana.

Tiina Raevaara on perinnöllisyystieteestä väitellyt biologi ja kirjailija, jonka tuotanto pitää sisällään niin tietokirjallisuutta kuin kauhu- ja jännityskirjallisuuttakin. Raevaaran psykologiset trillerit Kaksoiskierre, Polaaripyörre ja Sielujen syöveri sijoittuvat tieteen maailmaan.

Ansu Kivekäs kirjoittaa monipuolisesti eri-ikäisille lukijoille. Häneltä on ilmestynyt muun muassa lastenkirjoja, nuorten jännäreitä ja tietokirja Korson kriminaalit.

Pauliina Susi on toimittaja ja kirjailija, joka on julkaissut romaaneja, psykologisia trillereitä ja novelleja. Hänen viihteellisten kirjojensa tärkeä mauste on huumori.