Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt se tapahtuu – jätteiden kuljetukset siirtyvät Kiertokapulan vastuulle

Nurmijärveläisten kuiva-, seka-, bio- ja muovijätepakkausten kilpailutus ja kuljetus siirtyvät Kiertokapulan vastuulle keskiviikosta 1. maaliskuuta alkaen.

Asuinkiinteistöjen jätehuollosta sovitaan Kiertokapulan asiakaspalvelun kanssa 1.3.2023 alkaen. Kiertokapula hoitaa myös laskutuksen. Kiertokapulan laskutuskumppanina toimii Ropo Capital. Ropon kanssa sovitaan esimerkiksi laskujen eräpäivien siirroista ja muista maksusuunnitelmien muutoksista.

Jätehuollon siirtyessä kunnan eli Kiertokapulan järjestämäksi, aiemmat jätteenkuljetussopimukset päättyivät eikä niitä ole tarvinnut erikseen irtisanoa.

Muutoksesta on tiedotettu asiakaskirjeellä loka-, marras- ja joulukuussa.

Kiertokapula on sopinut L&T:n, Remeon ja Urbaserin kanssa nykyisten asukkailla vuokralla olevien jäteastioiden lunastamisesta Kiertokapulalle. Tarkoituksena on vähentää jäteastiakuljetuksia ja erillistä astiavuokralaskutusta, kun tyhjennykset laskutetaan 1.3.2023 alkaen Kiertokapulan toimesta. Jatkossa Kiertokapula perii taksan mukaisen vuokran lunastamistaan astioista.

Kiinteistön haltija voi kuitenkin halutessaan vuokrata astian toiseltakin toimijalta. Muiden kuin Kiertokapulalta vuokrattavien astioiden vuokra määräytyy vuokraajan ja vuokranantajan välisen sopimuksen mukaisesti.

Kiertokapula myös muistuttaa, että mikäli kuljetusalan lakko jatkuu jälleen 1. maaliskuuta, Nurmijärven astiatyhjennykset eivät toteudu suunnitelman mukaisesti. Urakoitsija pyrkii hoitamaan ensisijaisesti ns. kriittiset kohteet.

Kiertokapulan sivuille päivitetään tietoa lakon vaikutuksista tähän ajankohtaisuutiseen: https://www.kiertokapula.fi/kuorma-autoalan-lakon-vaikutukset-jatekuljetuksiin/