Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keusoten kiireellisille hoitotarviketilauksille otetaan käyttöön erillinen puhelinpalvelu

Tilausten käsittelyaika Keusoten hoitotarvikejakelussa on pidentynyt viikkoon. Hoitotarvikkeiden toimitus kestää tuotteesta riippuen 2–4 viikkoa. Keusote pyytääkin tiedotteessaan, että asiakkaat tekisivät hoitotarviketilaukset mahdollisimman ajoissa ennen tarvikkeiden loppumista.

Syyksi käsittelyaikojen pidentymiselle tiedotteessa annetaan uuteen potilastietojärjestelmään siirtyminen. Hoitosuunnitelmien siirto vanhasta tietojärjestelmästä uuteen hidastaa toimintaa.

Keusote avaa erillisen puhelinpalvelun kiireellisille hoitotarvikkeen tarpeelle. Puhelinpalvelu on tarkoitettu vain tilanteisiin, joissa hoitotarvike on lopussa tai jo loppu ja tilanne uhkaa terveyttä (esim. katetrit ja insuliininpistotarvikkeet). Palvelun sujuvuuden vuoksi Keusote pyytää, ettei puhelinpalveluun soiteta kuin hyvin kiireellisissä tilanteissa.

Kiireellisten tilausten puhelinpalvelu palvelee ma 27.2. alkaen numerossa p. 019 226 0301. Voit jättää takaisinsoittopyynnön sinulle sopivaan aikaan. Soittopyyntöjä käsitellään ma – to klo 8–16 ja pe klo 8–14.