Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalit 2023 | Seppo Hakulinen haluaa osallistua Suomen pelastustalkoisiin – "Itsenäinen Suomi takaisin"

Seppo Hakulinen (Valta kuuluu kansalle) ryhtyi eduskuntavaaliehdokkaaksi, koska ei omien sanojensa mukana voi enää seurata sivusta Suomen tuhoamista, perustuslain polkemista ja rahan hukkaamista ulkomaille miljarditolkulla.

– Nämä miljardit pitää käyttää suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseen. Haluan osallistua Suomen pelastustalkoisiin. Haluan takaisin itsenäisen Suomen, jossa noudatetaan perustuslakia ja suoraa demokratiaa ja jossa päätämme itse Suomen asioista. Eli kannatan Suomen EU-eroa kauppasuhteet säilyttäen, Hakulinen sanoo.

Nurmijärven ja muiden kehyskuntien osalta Hakulinen pitää tärkeänä terveyspalvelujen ja poikittaisen julkisen liikenteen kuntoon saamista.

– On todella haastavaa lähteä esimerkiksi lääkäriin Järvenpäähän julkisilla. Myös tieverkosto tarvitsee remonttia.

Hakulinen toivoo paikallisille yrityksille näkyvyyttä, yritysten välistä yhteistyötä ja edullisia toimitiloja. Myös yrittäjien sosiaaliturva kaipaa hänen mukaansa valtakunnallista remonttia.

Vuonna 2021 Seppo Hakulinen kertoo olleensa vähällä lähteä perussuomalaisten riveihin ja puolueen kuntavaaliehdokkaaksi.

– Jäin miettimään asiaa, kun tuntui, ettei persut ole ihan se oikea puolue minulle. Kuin tilauksesta kesällä 2021 Ano Turtiainen perusti Valta kuuluu kansalle -puolueen, ja se tuntui heti oikealta. VKK:n arvot ja tavoitteet ovat samat kuin itselläni, Hakulinen kertoo.

Hän on seurannut politiikkaa aktiivisesti noin 15 vuoden ajan.

– Päättäjämme ovat täysin vieraantuneet todellisuudesta. Eduskunta tarvitsee myös täydellisen remontin. Kansanedustajat pitää vaihtaa sellaisiin ihmisiin, jotka nousevat täältä kansan riveistä, sillä he tietävät, mitä tässä maassa tarvitsee korjata.

Seppo Hakulisen vaalitavoitteena on paikka eduskunnassa. Hänen mukaansa kansalle pitää kertoa totuus asioista.

– Valtaa pitävät ja media jättävät asioita kertomatta ja johtavat kansaa harhaan. Sosiaalisessa mediassa olenkin tuonut paljon totuuksia julki, ja aion edelleen kertoa, missä oikeasti mennään, Hakulinen sanoo ja jatkaa:

– Jos minulle suodaan kunnia edustaa kansaa, olen silloin kansalla töissä. He ovat palkanneet minut ajamaan kansan asiaa. Tavoitteeni on, että suomalaiset ensin. Sitten kun Suomen kansa voi hyvin, voidaan auttaa muita kansoja.

Nurmijärven Uutiset esittelee juttusarjassa paikalliset eduskuntavaaliehdokkaat