Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Siskot ja Simot järjestää juhlavuoden ulkoilukeikan – tempauksessa ulkoillaan Nurmilinnun asukkaiden kanssa

Siskot ja Simot järjestää 10-vuotisen taipaleensa kunniaksi ulkoilukeikan 18 eri paikkakunnalla.

Lauantaina 25. maaliskuuta järjestettävässä tempauksessa ulkoillaan palvelutaloissa asuvien ikäihmisten kanssa.

Nurmijärvellä juhlavuoden ulkoilukeikka järjestetään palvelutalo Nurmilinnun (Rajamäentie 7, Kirkonkylä) asukkaiden kanssa kello 13.30–14.30 . Tempauksen aikana vapaaehtoiset ulkoilukaverit ulkoilevat Nurmilinnun asukkaiden kanssa palvelutalon lähiympäristössä.

Mukaan ulkoilutalkoisiin halutaan haastaa yksityishenkilöiden lisäksi yhteisöjä ja yrityksiä.

– Kutsun kaikkia mukaan juhlakeikalle kohtaamaan ikäihmisiä, sillä yhdessä toimimalla saamme ilahdutettua mahdollisimman monta palvelutalojen asukasta. Välittämisen laajakaista on rajaton, sinuakin tarvitaan, kannustaa Siskojen ja Simojen perustaja ja toiminnanjohtaja Eero Väisänen tiedotteessa.

Nurmijärven tempaukseen voi ilmoittautua vapaaehtoiseksi 20. maaliskuuta mennessä sähköpostilla nurmijarvi@siskotjasimot.fi

Vapaaehtoisen tehtävänä on olla pyörätuolien ja rollaattorien kanssa kulkevien ikäihmisten tukena ja seurana. Aiempaa kokemusta vapaaehtoistoiminnasa ei tarvita.

Siskojen ja Simojen ensimmäinen Välittämisen keikka järjestettiin aikoinaan Järvenpäässä maaliskuussa 2013 eli tasan kymmenen vuotta sitten. Kyseessä oli vanhusten ulkoilu- ja lauluretki, jolle osallistui yli 70 reipasta vapaaehtoista