Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärven kunta ja Nurmijärven Uutiset järjestävät eduskuntavaalipaneelin – paikalliset ehdokkaat pääsevät ääneen

Nurmijärven kunta ja Nurmijärven Uutiset järjestävät eduskuntavaalipaneelin 21. maaliskuuta.

Nurmijärven kunta ja Nurmijärven Uutiset järjestävät yhteisen eduskuntavaalipaneelin tiistaina 21. maaliskuuta kello 19. Paneeli järjestetään Klaukkalan Monikkosalissa (Kuntotie 7).

Eduskuntavaalipaneeliin osallistuu yhdeksän nurmijärveläistä eduskuntavaaliehdokasta: Teppana Euro (VKK), Petri Kolmonen (kesk.), Ina Kuula (kd.), Maria Luoma (sd.), Kenneth Morelius (Liike Nyt), Leni Niinimäki (vihr.), Nelli Piikkilä (vas.), Maiju Tapiolinna (ps) ja Virpi Räty (kok.).

Vaalipaneelin juontaa Nurmijärven Uutisten päätoimittaja Riikka Jokinen, apunaan kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen.

– On mahtavaa, että pääsemme pitkän tauon jälkeen järjestämään vaalipaneelin liveyleisön edessä. Paneelista on tulossa mukaansatempaava tilaisuus, jossa kuulemme paikallisten ehdokkaidemme näkemyksiä ja pääsemme tutustumaan heihin paremmin, kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen kertoo.

– Kannattaa tulla paikanpäälle seuraamaan paneelia. Illan aikana paneudumme ehdokkaiden kanssa muun muassa talouteen, koulutukseen ja työllisyyteen sekä kuulemme heidän kantojaan monista ajankohtaisista asioista, Nurmijärven Uutisten päätoimittaja Riikka Jokinen jatkaa.

Vaalipaneelin journalistisesta puolesta vastaa paikallislehti Nurmijärven Uutiset ja kunta puolestaan teknisistä järjestelyistä.

Pitkästä aikaa liveyleisön edessä.

Monikkosalissa järjestettävään vaalipaneeliin on vapaa pääsy ja paikalle mahtuu 330 henkilöä. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Monikon aulassa on kahvitarjoilu kello 18.45 saakka, jolloin Monikkosalin ovet avataan.

– Toivomme, että vaalipaneelin yleisö saapuu paikalle ajoissa, sillä tapahtuma aloitetaan kello 19, ja se myös näytetään suorana lähetyksenä, Siltanen sanoo.

Vaalipaneeli videoidaan ja se on katsottavissa suorana lähetyksenä sekä myöhemmin tallenteena Nurmijärven kunnan (nurmijarvi.fi) ja Nurmijärven Uutisten (nurmijarvenuutiset.fi) kotisivuilta.

– Haluamme, että paneelia voivat katsoa myös ne, jotka eivät syystä tai toisesta pääse paikan päälle. Toivottavasti mahdollisimman moni siis katsoisi vaalipaneelin. Ennen kaikkea toivomme, että kaikki äänioikeutetut käyttävät äänioikeuttaan vaaleissa, Siltanen korostaa.

Nurmijärven Opisto järjestää vaalipaneelia ennen Open Stage -eduskuntavaalitapahtuman Monikon aulassa kello 17.30 alkaen.

Tilaisuudessa jokaisen puolueen kansanedustajaehdokas saa puheenvuoron, jossa voi kertoa tavoitteistaan vaaleihin liittyen. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Open stagea ei striimata suorana verkkoon.

– Ennakkoon varatut puheenvuorot pidetään tiiviissä aikataulussa. Avoimen lavan hengessä puheenvuoroihin saattaa kuulua myös yllätyksiä, kuten runonlausuntaa tai laulua. Olemme toivoneet osallistujia kommentoimaan myös, mitä sivistys heille merkitsee. Odotamme innolla, mitä lavalla kuullaan. Kahvipannut ovat Monikon aulassa kuumana kello 18.45 asti, kertoo Nurmijärven Opiston rehtori Jenni Karemo.

Open Stagelle nousevat ainakin Mirja Blomholm (VKK), Leni Niinimäki (vihr.), Ina Kuula (kd.), Maiju Tapiolinna (ps.), Maria Luoma (sd.), Otto Suhonen tai Petri Kolmonen (kesk.).

Nurmijärven kunta on avannut eduskuntavaaleille teemasivut osoitteessa nurmijarvi.fi/eduskuntavaalit.

Nurmijärven kunnan ja Nurmijärven Uutisten eduskuntavaalipaneeli 21.3. klo 19 Monikkosalissa (Kuntotie 7). Ennen paneelia Open Stage Eduskuntavaalit special klo 17.30 alkaen.