Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lähineuvontapiste avautuu Kirkonkylän terveysasemalle – tarjoaa monenlaista apua

Keusote avaa sosiaali- ja terveyspalveluiden yhteisen lähineuvontapisteen Nurmijärven Kirkonkylän terveysasemalle maanantaina 20. maaliskuuta. Aiemmin vastaava lähineuvontapiste on toiminut Järvenpään Justissa.

Nurmijärven lähineuvontapiste tulee palvelemaan osoitteessa Sairaalantie 2 maanantaisin kello 9–15. Justin lähineuvontapisteen uudet aukioloajat ovat 13. maaliskuuta alkaen tiistaista perjantaihin kello 9–15.

Lähineuvontapisteillä tarjotaan paikan päällä tapahtuvaa ajanvarauksetonta ohjausta ja neuvontaa. Palvelu on tarkoitettu kaikille Keusoten alueen asukkaille. Pisteellä voi asioida myös anonyymisti ilman tunnistautumista, mikäli asian edistämiseen ei tarvita lisätietoja asiakas- ja potilastietojärjestelmistä.

Pisteillä työskentelee terveysaseman ja sosiaalihuollon asiakasohjauksen työntekijä, tarvittaessa sosiaali- ja terveyspalveluiden yhteistyönä. Pisteillä voidaan aloittaa sosiaalihuollon asiakkuus tai ohjata asiakas terveyspalveluiden piiriin.

Pisteeltä saa apua muun muassa huoli-ilmoituksen tekoon tai terapianavigaattorin täyttöön. Pisteellä voidaan myös esimerkiksi välittää viesti hoitovastaavalle, tai opastaa verenpaineen mittauksessa.

Neuvonnan ohella lähineuvontapisteillä saa tukea sähköisten asiointikanavien käyttöön. Lisäksi pisteiltä löytyy asiakastietokone, palvelujen esitteitä ja lomakkeita sekä tietoa kolmannen sektorin toimijoiden tarjoamista palveluista.