Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Muistahan tämän! Nurmijärven kunnan ja Nurmijärven Uutisten eduskuntavaalipaneeli luvassa tiistaina

Nurmijärven kunta ja Nurmijärven Uutiset järjestävät yhteisen eduskuntavaalipaneelin tiistaina 21. maaliskuuta kello 19. Paneeli järjestetään Klaukkalan Monikkosalissa (Kuntotie 7), ja sinne on yleisöllä vapaa pääsy.

Eduskuntavaalipaneeliin osallistuu yhdeksän nurmijärveläistä eduskuntavaaliehdokasta: Teppana Euro (VKK), Petri Kolmonen (kesk.), Ina Kuula (kd.), Maria Luoma (sd.), Kenneth Morelius (Liike Nyt), Leni Niinimäki (vihr.), Nelli Piikkilä (vas.), Maiju Tapiolinna (ps) ja Virpi Räty (kok.).

Vaalipaneelin juontaa Nurmijärven Uutisten päätoimittaja Riikka Jokinen, apunaan kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen.

Vaalipaneeli myös videoidaan ja se on katsottavissa suorana lähetyksenä sekä myöhemmin tallenteena Nurmijärven kunnan (nurmijarvi.fi) ja Nurmijärven Uutisten (nurmijarvenuutiset.fi) kotisivuilta.

Nurmijärven Opisto järjestää vaalipaneelia ennen Open Stage -eduskuntavaalitapahtuman Monikon aulassa kello 17.30 alkaen.

Tilaisuudessa jokaisen puolueen kansanedustajaehdokas saa puheenvuoron, jossa voi kertoa tavoitteistaan vaaleihin liittyen. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, joka kestää 18.45 saakka.