Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mies hyökkäsi teini-ikäisen kimppuun ja kuristi Hesburgerissa

Hyrylän Hesburgerissa sattui viime viikon tiistai-iltana välikohtaus, jossa aikuinen mies hyökkäsi ravintolan tiloissa teini-ikäisen pojan kimppuun ja silminnäkijöiden mukaan olisi myös kuristanut tätä.

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen viestinnästä Heidi Saarinen vahvistaa, että poliisi on kirjannut tapauksesta rikosilmoituksen. Sen mukaan miestä epäillään pahoinpitelystä, joka tapahtui tiistaina kello 18.40.

– Poliisitutkinta on vasta alkuvaiheessa. Paikalla kävi tiistaina poliisipartio, mutta epäilty mies oli tuolloin jo poistunut paikalta. Meidän tietojemme mukaan ravintolan henkilökunta oli pyytänyt miestä poistumaan ja näin tämä olikin tehnyt. Miehen henkilöllisyys ei ole toistaiseksi poliisin tiedossa, mutta olemme tilanneet Hesburgerista valvontakameratallenteita, joita tutkimalla asiaan voi tulla lisävaloa, Saarinen selvittää.

Välikohtauksesta on käyty vilkasta keskustelua sosiaalisessa mediassa Tuusulalaisten ilmoitustaulu -Facebook-ryhmässä. Poliisin saamien alustavien tietojen mukaan pahoinpitelystä epäilty mies olisi mahdollisesti suuttunut ravintolassa olleiden alaikäisten nuorten puheista.