Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalit 2023 | "Suomen meno on mennyt hulluksi" –  Eero Tillanen ajaa Suomen eroa EU:sta

Kolmatta kertaa eduskuntaan pyrkivä Eero Tillanen ajaa Suomen eroa EU:sta.

Nurmijärveläinen Eero Tillanen (VKK) tavoittelee kolmatta kertaa kansanedustajan paikkaa.

Tillanen oli ehdolla vuoden 2015 eduskuntavaaleissa itsenäisyyspuolueen listalla ja vuoden 2019 eduskuntavaaleissa Suomen Kansa Ensin -puolueen listalla. Nyt Tillanen pyrkii Arkadianmäelle Valta kuuluu kansalle -puolueen listalla.

– Menin tapaamaan Ano Turtiaista eduskuntaan ja hän pyysi ehdokkaaksi, Tillanen perustelee ehdokkaaksi lähtöään ja jatkaa:

– Suomen meno on mennyt niin hulluksi. Kaikki perinteiset porvarilliset arvot on käännetty päälaelleen, hän sanoo.

Tillasen mukaan Suomen pitää erota EU:sta ja päästä irti globalistien kuristuspannasta.

– EU:n piti olla talous- ja kauppaliitto, mutta se onkin liittovaltio. Valta on luovutettu meidän kansallisvaltiolta pois liittovaltiolle. EU:sta tulee hulluja esityksiä, kuten puun polton kielto, Tillanen sanoo ja jatkaa:

Aion pistää kapuloita rattaisiin, jos vain voin.

Eero Tillanen

– Suomalaisten rahat kylvetään EU:n kautta maailmalle, touhussa ei ole meidän kannaltamme mitään järkeä. Aion pistää kapuloita rattaisiin, jos vain voin.

Tähän liittyen Tillanen nostaakin tärkeiksi vaaliteemoikseen Suomen itsenäisyyden, puolueettomuuden ja sen, että Suomi saa oman rahansa takaisin.

– Meidän täytyy erota EU:sta ja saada oma päätäntävalta takaisin ja myös oma, keskuspankkimme hallussa oleva raha eli markka takaisin ja muun muassa luoda uudet kauppasuhteet niin itään kuin länteenkin.

Natoon liittymistä Tillanen vastustaa.

–  Tällä hetkellä meitä ajetaan sotaan Venäjää vastaan. Tällainen sodanlietsonta on hulluutta.

Tillasen mukaan maailmassa on kaksi tärkeää asiaa: toisemme ja isänmaa.

– Se tarkoittaa sitä, että me pidämme molemmista huolta, niin meillä menee hyvin.

– Toivoisin, että kaikki kunnolliset ihmiset Suomessa saisivat elää demokraattisessa, itsenäisessä, vapaassa valtiossa vapaina ja turvassa.

Entä millaisen kansanedustajan sinusta saisimme?

– Sellaisen, joka puhuu suoraan ja kiertelemättä, vastaa kysymyksiin eikä väistele, joka ei ole rähmällään globalistien edessä ja joka työskentelee isänmaan ja kansan hyväksi, hän päättää.

Nurmijärven Uutiset esittelee juttusarjassa paikalliset eduskuntavaaliehdokkaat.