Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Klaukkalan Nuorisoseuralle hieno tunnustus – valittiin Etelä-Suomen vuoden nuorisoseuraksi

Seura palkittiin Etelä-Suomen vuoden nuorisoseurana 2023.

Klaukkalan Nuorisoseura on valittu Etelä-Suomen vuoden nuorisoseuraksi 2023.

Valinnan teki Etelä-Suomen nuorisoseurat, jotka jakavat vuosittain vuoden nuorisoseura -tunnustuksen paikalliselle nuorisoseurayhdistykselle, joka on aktiivinen, alueella näkyvä, jonne on helppo tulla ja jossa on aitoa yhteisöllisyyttä.

Tunnustus jaettiin viime lauantaina Etelä-Suomen aluefoorumissa Hämeenlinnassa, jossa Klaukkalan Nuorisoseuran puheenjohtaja Laura Kuutti ja sihteeri Elsa Weckström vastaanottivat tunnustuksen.

Klaukkalan Nuorisoseura on valittu valtakunnallisesti vuoden nuorisoseuraksi vuosina 1987 ja 2008. Nyt saatu tunnustus on ensimmäinen alueellinen tunnustus.

Vuoden nuorisoseura -valinnan tekivät Etelä-Suomen kaksi Suomen Nuorisoseurojen valtuuston edustajaa, Hannu Harmaala ja Johanna Hakala, yhdessä toiminnanohjaajien kanssa.

Valintaa perusteltiin muun muassa sillä, että Klaukkalan nuorisoseura on vireä ja aktiivinen nuorisoseura, jonka toiminnassa on mukana harrastajia, ammattilaisia sekä vapaaehtoisia.

– Seurassa on tarjolla monen tasoista toimintaa vuosia kestävästä harrastustoiminnasta yksittäisiin vapaaehtoistehtäviin tai tapahtumissa vierailuihin. Seuran pääasiallinen toiminta keskittyy kulttuuristen harrastusten tarjoamiseen sekä tapahtumien järjestämiseen kaikenikäisille kyläläisille, palkitsemista perustellaan.

Harrastustoimintaa seurassa on tällä hetkellä neljällä harrastusalalla: kansantanssi, teatteri, sirkus ja kepparikerho. Harrastustoiminnan lisäksi Klaukkalan nuorisoseura järjestää myös tapahtuma-, leiri- ja kesäteatteritoimintaa.

– Klaukkalan nuorisoseura kasvattaa uusia seura-aktiiveja ja vapaaehtoisia nuorisoseurojen arvojen (osallisuus, moninaisuus, yhdenvertaisuus ja yhteisöllisyys) pohjalta. Seurassa toimii aktiivinen nuorisotoimikunta, jossa nuorilla on mahdollisuus kehittää ja suunnitella oman näköistä toimintaa toisille alueen nuorille, sekä myös lapsille ja aikuisille.

– Seurasta on mahdollisuus kasvaa aktiiviseksi kansalaiseksi ja nuorisoseuralaiseksi. Seura myös pyrkii nuorisoseuralaisuuden ja nuorisoseuratoiminnan läpinäkyvyyteen ja yksi merkittävä tekijä tässä on seuran ja harrastusalojen aktiiviset sosiaalisen median kanavat, perustelut jatkuvat.

Lisätietoa Klaukkalan Nuorisoseuran toiminnasta klans.fi