Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lapset ja nuoret edullisesti taidemusiikin konsertteihin – ensimmäisenä lavalle nousee kamariorkesteri Virtuosi di Kuhmo

Nurmijärven kunta tukee lasten ja nuorten taidekasvatusta tarjoamalla edullisia pääsylippuja Monikkosalin taidemusiikin konsertteihin. Viiden euron hintaisia lippuja on saatavilla kaikille alle 18-vuotiaille.

Tarjolla on myös oppilasryhmille suunnattuja ryhmälippuja, joissa vähintään viiden hengen ryhmän mukana saapuva opettaja tai ohjaaja pääsee tapahtumaan sisään ilmaiseksi. Ryhmälippuja on saatavissa vain Monikon omasta lipunmyyntipisteestä.

Kevään ensimmäisessä taidemusiikin konsertissa sukelletaan 1800-luvun musiikillisiin maailmoihin, kun lavalle nousee kamariorkesteri Virtuosi di Kuhmo. Iltapäivän ohjelmistoon kuuluu Felix Mendelssohnin suosittu oktetto ja harvinaisempi Joachim Nicolas Eggertin sekstetto.

Su 26.3. klo 15 Virtuosi di Kuhmo. Su 16.4. klo 15 Helsingin Barokkiorkesterin yhtye ja sopraano Kajsa Dahlbäck. Monikkosali, Kuntotie 7. Liput: lippu.fi.