Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi Mestarileipurit -sarja alkaa tiistaina – mukana klaukkalalainen luokanopettaja Laura

Nelosen uusi Mestarileipurit tuo ruudun täydeltä herkkuja tiistai-iltoihin. Antti Holman juontama Mestarileipurit perustuu NBC:n Baking It -hittiformaattiin.

Suomalaisittain uudessa formaatissa kisaa myös klaukkalalainen luokanopettaja Laura, 39. Mestarileipureissa kisataan pareittain. Laura osallistuu kisaan ystävänsä Annan kanssa.

Ohjelman esittelyssä kaksikkoa kuvataan seuraavasti:

Anna ja Laura ovat itseoppineita kotileipureita, jotka tutustuivat toisiinsa Instagramissa nimenomaan leivonnan kautta. Kaksikko ruokkii toistensa inspiraatiota, ja vaikka pää tuntuu usein olevan pilvissä, ovat jalat aina tukevasti maan pinnalla. Anna ja Laura eivät koskaan mene sieltä missä aita on matalin, mutta silti tunnelma työpisteellä on aina harmoninen.

Mestarileipureissa kahdeksan paria kilpailee makeaan leivontaan keskittyvissä tehtävissä. Jokaisessa jaksossa parit laitetaan paremmuusjärjestykseen monipuolisten tehtävien perusteella, ja finaaliin pääsevät vain parhaimmat.

Tehtävien arvioinnista vastaa pullantuoksuinen ja asiantunteva, kolmesta mummosta koostuva tuomaristo: Miitta Sorvali, Eila Kiilamaa ja Irma Nissinen.

Ensimmäisessä jaksossa parit saavat tehtäväkseen valmistaa kakun, joka kertoo tarinallisesti heistä.

Mestarileipurit Nelosella ja Ruudussa tiistaisin 28. maaliskuuta alkaen kello 20.