Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Onko tässä päivän kekseliäin uutinen? Nurmijärvi myy yhden seitsemästä veljeksestä, syynä säästöt

Nurmijärven kunta aikoo myydä yhden seitsemästä veljeksestä. Kunta tiedottaa asiasta osuvasti aprillipäivänä lauantaina 1. huhtikuuta.

Humoristisen tiedotteen mukaan Nurmijärvellä ei valitettavasti ole enää varaa pitää kaikkia seitsemää veljestään, vaan säästösyistä kunta on päättänyt luopua yhdestä.

– Seitsemän raavaan miehen ylläpito ei ole halpaa hommaa. Vuositasolla säästöä syntyy jo pelkästään tulostinmusteesta, kun jatkossa kunnan materiaaleihin tarvitsee tulostaa vain kuusi miestä, järkeilee kunnan talousjohtaja Erno Kontio tiedotteessa.

Kunnanvaltuusto ei ole kuitenkaan vielä tiedotteen mukaan päässyt yksimielisyyteen, kuka veljeksistä myydään.

– Eero varsin näsäviisaana on melko rasittava, varsinkin jos kokous venyy pitkäksi. Simeoni puolestaan on pahimmillaan hieman raskasta seuraa ja Juhani taas kova määräilemään, kommentoi April Sillinen, kunnanvaltuuston nimeämän työryhmän puheenjohtaja tiedotteessa.

Nurmijärven kunta kertoo tiedotteessa järjestävänsä huutokaupan veljeksestä osuvasti aprillipäivänä.

– Luvassa on todennäköisesti pienimuotoinen huutomyrsky. Odotamme huutoa erityisesti Tuusulasta, Siuntiosta ja Helsingistä, April Sillinen veistelee tiedotteessa.