Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Siivouspäivää vietetään lauantaina – Nurmijärvellä kolme erityistä myyntipaikkaa

Valtakunnallista siivouspäivää vietetään lauantaina 27. toukokuuta. Päivän ideana on tehdä kierrättämisestä helppoa, jolloin kuka tahansa voi kaupata itselle tarpeettomia tavaroita kaduilla tai pihoilla.

Nurmijärven kunta tarjoaa siivouspäivänä myyjien käyttöön piha- ja parkkipaikka-alueita eri taajamissa, johon voi vapaasti mennä myymään ja ostamaan tavaroita. Myyntipaikat sijaitsevat Rajamäellä, Klaukkalassa ja Kirkonkylässä.

Rajamäen myyntipaikka sijaitsee Arenkujalla. Kyseessä on Seitsemän veljeksen koulun etuparkkipaikka, Keskusraitin puolella. Autolla tavaroiden kuljetus Kuntolanpolun kautta. Parkkipaikkoja on muun muassa uimahallilla.

Kirkonkylässä tavaroita voi myydä osoitteessa Rajamäentie 9 A. Kyseessä on Toreeninmäessä sijaitsevan entisen palvelukodin parkkipaikka-alue, joka sijaitsee mäen päälle tullessa talon vasemmalla puolella. Mäeltä löytyy myös parkkipaikkoja.

Klaukkalan myyntipaikka on puolestaan Monikon etupihalla oleva torialue (Kuntotie 7). Torin kivetylle alueelle ei saa ajaa autolla. Pysäköinti Monikon parkkipaikalle.

–  Jokaisen myyjän tulee siivota omat jälkensä, jotta alueet ovat taas arkena parkkipaikkojen käyttäjien ja Monikossa asioivien käytettävissä, kunnan tiedotteessa todetaan.

Myyntipaikat ovat kunnan sivujen mukaan käytettävissä kello 9-18.

Päivitetty 24.5. klo 12.52. Lisätty uusi tietoa myyntipaikkojen aukioloajoista.