Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yksityisen sosiaalipalvelualan lakko alkaa tiistaina – vaikutuksia myös Nurmijärvellä

Yksityisen sosiaalipalvelualan lakot yksityisissä päiväkodeissa ja ympärivuorokautisen palveluasumisen kohteissa alkavat huomenna tiistaina 23. toukokuuta.

Valtakunnansovittelijan toimisto kertoi maanantaina, ettei sosiaalipalvelualan sovittelussa päästy maanantaina ratkaisuun.

Sovittelu jatkuu seuraavan kerran perjantaina 26. toukokuuta.

Lakko yksityisissä päiväkodeissa alkaa tiistaina 23. toukokuuta kello 00.01 ja päättyy keskiviikkona 24. toukokuuta kello 23.59.

Lakko koskee kaikkea oheisten konsernien tai yritysten varhaiskasvatuksen toimipisteissä tehtävää työtä, joka kuuluu yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen piiriin: Verkanappulat Oy, Pilke Päiväkodit Oy, Norlandia Suomi Oy, Touhula Varhaiskasvatus Oy ja Sateenkaari koto Oy.

Nurmijärvellä toimii Klaukkalassa Pilke tiedepäiväkoti Hehku, Pilke Matilda ja Touhula Pikkutikka, Kirkonkylässä Pilke liikuntapäiväkoti Hippa, Pilke musiikkipäiväkoti Helmitarha, Touhula Laidunalue ja Touhula Myötätuuli.

Ympärivuorokautisessa palveluasumisessa lakot alkavat huomenna ja päättyvät lauantaina 27. toukokuuta. Lakkojen piirissä on muun muassa Attendon ja Esperi Caren yksiköitä. Tässä lakossa mukana ei ole kohteita Nurmijärvellä.

mukana ei ole kohteita Nurmijärvellä.