Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Liikennejärjestelyt muuttuvat Lepsämäntiellä – kiertoreitti poistuu pian käytöstä

Lepsämäntien kadunparantamisurakan on tarkoitus valmistua kokonaisuudessaan syyskuun loppuun mennessä.

Lepsämäntien kiertoreitti Vanha-Klaukantien kautta on poistumassa käytöstä. Nurmijärven kunnan tiedotteen mukaan Lepsämäntien työmaa-alueella tehdään päällystystöitä tällä ja ensi viikolla. Tämä aiheuttaa muuttuvia liikennejärjestelyjä ja haittaa liikenteelle.

Päällystyksen jälkeen liikenne saadaan siirrettyä takaisin Lepsänmäntielle ja kiertoreitti Vanha-Klaukantien kautta poistuu käytöstä 29. toukokuuta alkavalla viikolla.

Töiden takia Lepsämäntielle jää vielä liikennevalo-ohjaus. Samalla myös Vanha-Klaukantien Lepsämän puoleinen liittymä poistuu väliaikaisesti käytöstä, joten kulku Vanha-Klaukan alueelle on ainoastaan Klaukkalan puoleisesta liittymästä, kunnes uusi liittymä saadaan rakennettua lopulliseen valmiuteen ja avattua liikenteelle.

Lepsämäntien kadunparantamisurakan on tarkoitus valmistua 30.9. mennessä. Urakassa rakennetaan muun muassa Lepsämäntieltä vasemmalle Vanha-Klaukan alueelle, Järvihaantielle ja Töyrypellontielle kääntyville omat kaistat, uusia linja-autopyskkejä sekä jalankulku- ja pyörätie Lepsämäntien eteläreunaan.