Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jaakko Haanpäälle hopeaa Turkissa kisatusta potkunyrkkeilyn World Cupista

Haanpää voitti otteluista neljä, mutta hävisi finaalissa.

Nurmijärveläinen potkunyrkkeilijä Jaakko Haanpää jäi hopealle Turkin World Cupissa viime viikonloppuna.

– Voitin viidestä ottelustani neljä, ja finaalissa hävisin pisteillä tasaisen ottelun ukrainalaista vastaan, Haanpää sanoo.

Järvenpään Kehäkarhuissa otteleva Haanpää sai ensimmäisessä ottelussa vastaansa Turkin Emir Ozgur, toisessa ottelussa vastustajana oli niin ikään turkkilainen Serdar Anbarcin. Kolmannessa ottelussa vastaan asteli Murtadha Ali Lafta Al Mamoori Irakista. Haanpää voitti kaikki kolme ottelua tuloksin 3–0.

Neljäs ottelu oli uzbekistanilaista Boburbek Raxmonovia vastaan ja se päättyi tulokseen WO (walk over), mikä tarkoittaa sitä, että Haanpää voitti, sillä vastustaja ei kuulutuksista huolimatta ilmestynyt lainkaan kehään.

Finaalissa Haanpää kohtasi ukrainalaisen Tymur Brykovin ja ottelu päättyi 3–0 Ukrainalle. Haanpää jäi siis hopealle. Sarjaan osallistui 20 urheilijaa.

Seuraava kilpailu on kesä-heinäkuussa käytävä European Games -monilajitapahtuma, jossa Haanpää edustaa Suomea osana Olympic Team Finland -joukkuetta.

– Turkin kisojen finaalivastus on yksi sarjaani valituista kahdeksasta urheilijasta, ja todennäköisesti kohtaamme Puolassa uudelleen.