Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

SB-Pro jäi neljänneksi Champions Cupissa –  "Olimme juuri tuon verran kansainvälistä huippua perässä"

SB-Pron naiset edustivat Suomea viikonloppuna salibandyn Euroopan mestareiden mestaruusturnauksessa Tšekin Ostravassa. Vuosi sitten kyseisestä turnauksesta, Champions Cupista, oli Nurmijärvelle tuomisina pronssiset mitalit. Mutta nyt Pro hävisi välieräpelinsä Sveitsin mestarille Kloten-Dietlikon Jetsille 3–9 ja pronssiottelun turnauksen isäntämaan mestarille Vitkovicelle 3–7. Näin Pro jäi turnauksessa neljänneksi.

Mestaruuden vei Ruotsin Täby FC IBK. Miesten puolella mestariksi pelasi Ruotsin Storvreta IBK. Suomen mestari Tampereen Classic oli kolmas.

– Pelasimme turnauksessa muutaman todella vahvan erän, mutta isossa kuvassa olimme juuri tuon verran kansainvälistä huippua perässä, kommentoi SB-Pron päävalmentaja Aki Vilander Nurmijärven Uutisille sunnuntai-iltana Ostravasta.

– Pettymys oli tietysti välierän jälkeen kova, mutta joukkueella on tämän reissun jälkeen hyvä realismi nykytilanteesta ja siitä, missä asioissa halutaan jo nyt ruveta kehittymään.

Välierässä SB-Pron lohdutusmaaleista vastasivat Ina Leminen, Karoliina Kujala ja Silja Eskelinen, pronssipelissä Eskelinen ja Heidi Lirkki (2).

Pron liigapelit jatkuvat tulevana viikonloppuna kahdella kotiottelulla. Lauantaina Arkadia-hallissa vierailee Tampereen Koovee ja sunnuntaina saman kaupungin Classic.