Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KHT kovassa vireessä kevätkierroksella – viikonlopun peleistä täysi pistepotti

Kurra Hockey Team on lähtenyt vahvana Rautaliigan kevätkierrokselle.

Viikonlopun kahdesta kotipelistä tuli täydet kuusi pistettä. Ensin

kaatui sarjakakkonen Grani 6–4 ja seuraavana päivänä Tuuski 10–5. Tätä ennen kevään ensimmäisessä pelissä KHT oli yllättää sarjakärjen Sipoon Wolfin häviten niukasti 3–4.

Grania vastaan joukkue lähti hakemaan hyvitystä vieraissa koetulle

tappiolle ja onnistui voittamaan huippujännittävän kamppailun kolmannen erän uskomattomalla venymisellä. Vaikka Grani taistelee vahvasti sarjan mestaruudesta, tämän kauden kohtaamiset KHT:n kanssa ovat nyt KHT:n hyväksi 2–1.

Ottelu alkoi KHT:n komennossa sen päästyä johtoasemaan ensimmäisen erän puolivälissä. Grani onnistui kuitenkin ottelussa jokaisen kotijoukkueen johtomaalin jälkeen tasoittamaan aina tilanteeseen 4–4 saakka. Peli oli kutkuttavasti tasan kolmannen erän puolivälissä. Tämän jälkeen nähtiin KHT:ltä uskomaton venyminen. Joukkue onnistui puolustamaan tasalukemia viisi minuuttia vajaalla pelaten.

Onnistuneen alivoiman jälkeen ottelun parhaana pelaajana palkittu Aleksi Sirviö räjäytti potin laukomalla voittomaalin kotijoukkueelle. Grani

yritti vielä viimeisen minuutin vimmatusti tasoitusta kuudella

kenttäpelaajalla ilman maalivahtia, mutta vieraiden riskinotto

kostautui, kun Samuli Sorsa viimeisteli kotijoukkueen voiton laukomalla tyhjään maaliin loppulukemiksi 6–4.

Seuraavan päivänä KHT sai vieraaksi sarjataulukossa muutaman sijan

ylempänä olevan Tuuskin. Edellisen päivän ottelun hyvä vire jatkui, eikä

ennakkoon vahvempana pidetty Tuuski tällä kertaa pysynyt KHT:n

vauhdissa. Ottelua ehti kulua vain 11 sekunttia, kun KHT:n nuori lupaus

Teemu Saavola heilutti ensimmäisen kerran vastustajan verkkoa vieden KHT:n johtoon. Tämä oli vasta alkua maalitehtailulle. Ensimmäisen erän jälkeen lukemat olivat kotijoukkueelle jo vakuuttavasti 5–0.

Toisessa erässä KHT jatkoi hyvää peliä ja onnistui maalinteossa

kolmesti, vastustajan saadessa vain yhden kavennusmaalin. Kolmanteen erään lähettiin tilanteesta 8–1. Viimeisessä erässä KHT:n ote herpaantui sen verran, että Tuuski sai tehtyä neljä kavennusmaalia, kotijoukkueen onnituttua vain kahdesti.

Voitto jäi Klaukkalaan viikonlopun toisessa kotipelissä selvin numeroin

10–5. Ottelun parhaana palkittiin kotijoukkueesta Samuli Sorsa.

Viikonlopun kummassakin ottelussa KHT:n maalissa pelasi loistavan pelin maalivahti Henri Parkkonen

Kevätkierroksen menestys ja hyvä peli sarjan kärkijoukkueita vastaan luo uskoa mahdollisuuksiin myös jatkossa. Sarjassa ei ole joukkuetta, jota KHT ei pystyisi voittamaan.

Tällä pelillä joukkue on vahvasti matkalla playoffs -peleihin. Seuraava kotipeli on 19.1. klo 18.20 ja vastassa viime kauden mestari Hyvinkään H.K.H.