Voitot paikallisille – Kinkkuhölkän nopeimmat Tommi Hytönen ja Suvi Selvenius

Kinkkuhölkkä sai tien päälle itsenäisyyspäivänä satakunta kuntoilijaa. Harri Lepolahti

toimitus

Kinkkuhölkkä keräsi itsenäisyyspäivänä satakunta reipasta kuntoilun ystävää Klaukkalaa kiertävälle aikaisemmilta vuosilta tutulle reitille.

Pieni sade ei haitannut ja olosuhteet olivat kaikin puolin hyvät niin kävelijöille kuin myös kovemmille juoksijoille.

Järjestäjinä Kinkkuhölkässä ovat perinteisesti toimineet yhdessä Klaukkalan Kiri ja Klaukkalan K-Citymarket. Niin myös tällä kertaa.

Järjestelyt saivat runsaasti kiitosta osanottajilta. Erityisesti kehuttiin tapahtuman maksuttomuutta, hyvää tarjoilua ja mukavaa ilmapiiriä.

Tapahtumapaikalla Isoniitun koululla oli osallistujille erinomaiset huoltotilat sekä yhteinen alkulämmittely. Perheen pienimmille oli oma peuhanurkka koko tapahtuman ajan.

Juoksijatja kävelijät lähetti matkaan K-Citymarket Klaukkalan kauppias Tomi Huuho Reitti kulki samoja tuttuja kevyenliikenteen väyliä kuin aikaisemmilla kerroilla Isoniitun koululta Lepsämäntien kautta Järvihakaan ja takaisin. Keli oli nopea, joten kauan ei tarvinnut odotella, kun ensimmäiset juoksijat saapuivat takaisin koululle.

Maaliin tultaessa osallistumisen ilo ja liikunnan riemu näkyivät niin juoksijoiden kuin kävelijöidenkin kasvoilta. Jokainen osallistuja sai muistoksi oman Kinkkuhölkkä mitalin. Nopeimmat juoksijat niin miehissä kuin naisissa saivat lisäksi palkinnoksi joulukinkun.

Tänä vuonna nopeimmin 8,7 kilometrin reitin juoksivat miehissä Tommi Hytönen (27,58) ja naisissa Suvi Selvenius (32,17). Molemmat ovat nurmijärveläisiä tuttuja urheilijoita ja menestyneet hyvin Kinkkuhölkässä aikaisempinakin vuosina.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut