Nurmijärvelle menestystä taekwon-dosta

Taekwon-Don kansainvälisestä Baltic Amber Cup -turnauksesta tuli menestystä nurmijärveläisseuralle. Rose Pakarinen

toimitus

Latvian Riiassa järjestettiin 25.10.-27.10. ITF Taekwon-Don kansainvälinen Baltic Amber Cup -turnaus. Cupissa kilpailtiin ottelussa, yksilöliikesarjoissa ja murskauksessa.

ITF Nurmijärveltä lähti menestystä hakemaan Samu Husu 15-v ottelu alle -55 kg sarjaan, Elias Tirkkonen 15-v, ottelu +70 kg sarjaan, Juho Pietilä 12-v. yksilöliikesarja ja Ada Pakarinen 14-v, yksilöliikesarja. Lisäksi Raaseporista mukaan lähti Nina Miettinen 13-v, ottelu -60 kg.

Joukkueeseen kuuluivat myös tuomarina toiminut Juha Miettinen Raaseporista ja joukkueen valmentaja Rose Pakarinen, joka voitti tänä vuonna ITF Taekwon-Don maailmamestaruuden yksilöliikesarjassa veteraani luokassa.

Kisoissa oli lähes 300 osallistujaa, Latviasta, Virosta, Ruotsista, Suomesta, Kreikasta ja Ukrainasta. Helpolla ei kukaan osallistujista päässyt.

Juho Pietilä karsiutui, vaikka suoritukset olivat loistavia. Nina Miettisen ottelut toivat neljännen sijan, mutta sunnuntain kilpailupäivänä Ada Pakarinen aukaisi mitali tilin toisena päivänä saavuttamalla pronssia yksilöliikesarjoista. Lähes heti perään oli Samu Husun vuoro otella kultaa omasta sarjastaan ja lopuksi vielä Elias Tirkkonen viimeisteli pienen joukkueen saavutukset ottamalla pronssia omasta sarjastaan.

Valmentajana toimiva Rose Pakarinen oli tyytyväinen suojattiensa menestykseen ja siihen, että pienen seuran jäsenet ovat aktiivisia kilpailijoita ja siihen, että kaikki puhaltavat seurassa yhteen hiileen. Näin on saatu aikaiseksi aktiivista toimintaa myös varsin pieneen seuraan.

Pieneksi seuraksi ITF Nurmijärvi on saanut rutkasti kisamenestystä viime vuosina, kuten useita Suomen mestaruuksia. Lisäksi Euroopan mestaruuskisoista tuli menestystä vuonna 2018 ja 2019 sekä tänä vuonna myös MM-kultaa.

ITF Nurmijärvi järjestää harjoituksia sekä Rajamäellä että Röykässä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut