NTL:n kotikisoissa iloisia onnistumisia ja uusia kokemuksia

Mineissä kisanneet Nurmijärven Taitoluistelijoiden tytöt Erika Harju (vas.), Emilia Härkönen, Wilma Paananen, Nalini Niskavaara ja Enni Ålander. Nurmijärven Taitoluistelijat

toimitus

Nurmijärven Taitoluistelijat järjesti Uudenmaan alueen kutsukilpailun 1–2.11. Klaukkalan jäähallilla. Perinteisesti pyhäinpäiväviikonloppuna järjestettävään kilpailuun osallistui yli 130 taitoluistelijaa, joista 20 edusti järjestävää seuraa.

NTL:n luistelijat nappasivat kilpailusta peräti viisi palkintopallisijaa. Järjestävän seuran hienoimpaan tulokseen ylsi noviisit-sarjassa ensimmäistä kauttaan luisteleva 12-vuotias Ella-Maria Konttinen, joka luisteli ehjän kokonaisuuden saavuttaen hyvät pisteet ja pronssisijan.

Onnistuminen tuli hyvään paikkaan, sillä kilpailussa kerättiin myös Seasons Best -pisteitä, joiden perusteella jaetaan paikat keväällä pidettäviin noviisien finaalikilpailuihin.

– Minua jännitti hieman ennen kilpailua, mutta jännitys onneksi katosi, kun ohjelma pääsi vauhtiin, kertoi suoritukseensa tyytyväinen Konttinen.

– Erityisen iloinen olen onnistuneesta kaksoislutzistani, hän jatkaa.

NTL:n luistelijoista palkintosijoille nousivat myös muun muassa aluejunioreissa toiseksi tyylikkäällä kokonaisuudella luistellut Emilia Järvinen ja aluesilmuissa pronssille taituroinut Lilian Dahlström

Kotihallissa kilpaili myös monta vasta kilpailu-uraansa aloittelevaa NTL:n luistelijaa. Nuorempien Minit -sarjoihin osallistuivat 8-vuotiaat Erika Harju ja Emilia Härkönen sekä 9-vuotiaat Nalini Niskavaara, Wilma Paananen ja Enni Ålander Heistä Erika, Emilia ja Enni aloittivat kilpailemisen vasta tänä syksynä.

Upeassa vaaleanpunaisessa kilpapuvussa esiintynyt Nalini ei myöntänyt jännittäneensä kilpailua etukäteen, mutta toivoi onnistuvansa ohjelmassaan, lupautuihan kummitätikin paikan päälle kannustamaan.

Samalla linjalla oli Wilma, jonka mukaan kotikisoissa kilpaileminen ei ole yhtä jännittävää kuin muualla, koska kotihallissa kaikki paikat ovat tuttuja.

Emilia ja Erika kertoivat valmistautuvansa kilpailuun miettimällä ohjelmiaan läpi ja kuuntelemalla kisamusiikkia ja Wilma myös treenaamalla kotona omatoimisesti.

Erityisesti uuden ohjelmansa esittämistä odottanut Erika lupasi myös syödä kisojen lähestyessä normaalia terveellisemmin. Myös Enni odotti kotikisoja tutussa hallissa hyvällä fiiliksellä ja toivoi muiden tapaan onnistuvansa jäällä.

Tytöt olivat yhtä mieltä siitä, että kotikisoissa oli parasta kilpaileminen tutussa hallissa ja kavereiden kanssa oleminen sekä kaikkien kannustaminen. Prinsessa Ruususen tunnusmusiikin tahtiin luistellut Emilia iloitsi Wilman ja Erikan tavoin erityisesti onnistuneesta askelsarjastaan. Erika nautti myös omaa suoritusta edeltävästä alkuverkasta jäällä.

Nalini oli tyytyväinen flippi-hypyn onnistumiseen ja hienosti pyörineeseen ja ohjelman päättäneeseen piruettiinsa. Enni riemuitsi onnistuneesta axel-hypystään.

– Uskon, että muistan vielä pitkään suorituksesta jääneen hyvän fiilikseen ja sijoittumiseni sarjassani kuudenneksi, hän iloitsi.

Tytöt myös auttoivat kilpailujen järjestämisessä toimimalla lapputyttöinä eli kuljettamalla tuomareiden arviointipapereita tuloslaskentaan.

– Oli tosi kivaa toimia lapputyttönä, kertoivat Emilia, Wilma ja Nalini, jotka nauttivat voidessaan samalla seurata kisoja ihan jään laidalta kavereita kannustaen.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut