Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

NJS-valmentajia siirtyy pääsarjoihin – valmennuspäällikkökin vaihtuu

Vaikka Nurmijärven Jalkapalloseuran kausi on tältä vuodelta ohi, niin kulisseissa tapahtuu isoja muutoksia.

NJS:n naisten ykkösjoukkuetta valmentanut ja seuran valmennuspäällikkönä viimeiset viisi vuotta toiminut Mikko Manninen siirtyy ensi kaudeksi Veikkausliiga-organisaatioon ja naisten joukkueen päävalmentajan paikan ottaa HJK:n junioreita aiemmin valmentanut Mikko Rantala Mannisen tuleva seura ja pesti julkistetaan lähiaikoina.

Myös NJS:n seurakoordinaattori Kati Eckert siirtyy uusiin haasteisiin.

Jo aiemmin naisten joukkuetta pitkään valmentanut nurmijärveläinenPauliina Miettinen siirtyi naisten liigaan Tikkurilan Palloseuranpäävalmentajaksi, kun hänen pestinsä irtisanottiin kesken kauden.

NJS:n toiminnanjohtaja Ilkka Junttila toteaa seuran tiedotteessa NJS:n kiittävän kaikkia lähteviä valmentajia panoksestaan.

– Olemme erittäin ylpeitä että NJS pystyy toimimaan pelaajien lisäksi myös valmennusosaamisen kehittäjänä ja kasvattajana ja että seuramme valmentajat pääsevät urallaan eteenpäin. Se on hieno asia meidän kokoiselle seuralle, Junttila sanoo.

Junttila kertoo NJS:n aloittavan myös uuden valmennuspäällikön metsästyksen lähiaikoina.

Seura tiedotti myös aiemmin lokakuussa, että miesten päävalmentajana jatkaa tällä kaudella joukkuetta luotsannut Teemu Savukoski ja kakkosvalmentajana jatkaa Teemu Eloranta

NJS:n miehet pelaavat myös ensi kaudella jalkapallon kakkosdivisioonaa ja naiset nousivat tämän kauden päätteeksi Ykkösdivariin.

Päivitetty klo 13.50: Korjattu Miettisen uuden joukkueen nimi.