Jokerit voitti, mutta Marjamäki myönsi: "Oltiin 35 minuuttia ottavana osapuolena"

Jokerit nappasi täyden pistepotin vieraissa. Kuva on kotihallista Helsingistä. Johanna Erjonsalo

Sport Content

Helsingin Jokerit nappasi kauden ensimmäisestä vierasottelusta voiton keskiviikkona.

Severstal kaatui 4–1, mutta helpolla pisteet eivät irronneet. Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki muisti kehua vastustajaa voiton jälkeen.

– Täytyy sanoa, etten ihmettele yhtään, että Severstal voitti Avangardin 5–1 viime viikolla. Oli tosi vahva joukkue tänäänkin; nuori, luisteleva ja nälkäinen porukka, Marjamäki sanoi Jokereiden verkkosivuilla.

Severstal onnistui aiheuttamaan Jokereille vaikeuksia.

– Aloitettiin hyvin ensimmäinen vitonen, mutta sitten oltiinkin melkein 35 minuuttia ottavana osapuolena. Kolmanteen erään saatiin rivejä kasaan ja pelattiin ihan hyvin. Äärimmäisen tehokkaita oltiin tänään ja siinä mielessä tämä oli iso voitto.

– Huomaa, että aika alussa ollaan vielä, ja tästä pelistä saatiin myös kehittymisen kannalta hyvää materiaalia. Puolustuspelissä tulee välillä nukahduksia, ja on sanottava, että Janis oli tänäänkin mies paikallaan. Pelin aikana saatiin parannettua, mutta yhdessä pitää vielä käydä asioita läpi ja viedä niitä eteenpäin, Marjamäki summaili.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.