KHT:n kausi alkaa Suomen Cupilla – "Pelaajat ovat motivoituneita ja virtaa riittää"

KHT:n ensimmäisissä jääharjoituksissa nähtiin hyvin latautunut joukkue. Harri Lepolahti

toimitus

Kurran edustusjoukkue saa nopean startin jääkiekkokauteen. Joukkueen kannattajat pääsevät arvioimaan joukkueen esityksiä hyvinkin pian, kun Suomen Cupin ensimmäiset kierrokset pelataan jo ensi viikolla. Varsinainen sarja käynnistyy kuukautta myöhemmin eli syyskuun lopulla.

Jäähallin avattua ovensa elokuun alussa, alkoivat myös KHT:n jääharjoitukset.

Aivan kylmiltään joukkue ei jäälle palannut. Yhteisiä kesäharjoituksia on ollut ja jokainen pelaaja on myös harjoitellut kesällä omatoimisesti valmennuksen antamien ohjeiden mukaisesti.

Ensimmäisissä jääharjoituksissa oli mukana 26 pelaajaa.

Pelaajasopimuksia seura on tehnyt jo 24 pelaajan kanssa ja elokuun harjoituksissa mukana on lisäksi kuusi try out-pelaajaa.

Nämä pelaajat ovat pääasiassa Kurran kasvatteja, jotka ovat siirtymässä aikuisten sarjoihin. Heille halutaan antaa mahdollisuus tarjota näyttöjä sekä jäällä, että testeissä. Ilahduttavasti vaikuttaa siltä, että KHT saa tänäkin vuonna vahvuuteensa muutamia pelaajia Kurran omista junioreista.

Joukkueen päävalmentajana jatkaa joukkuetta viime kauden menestyksellä luotsannut Toni Kleemola. Päävalmentaja on kauden alla tyytyväinen.

– Joukkueen tilanne on erinomainen. Pelaajat ovat motivoituneita ja virtaa riittää. Valmistautuminen kauteen on sujunut suunnitelmien mukaisesti, sanoo valmentaja Kleemola.

KHT nousi viime kauden päätteeksi jääkiekkoliiton kakkosdivisioonaan eli ns. rautaliigaan. Tiedossa on kovempia pelejä ja lukumääräisestikin enemmän kuin kolmosdivisioonassa. Päävalmentaja Kleemola uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin rautaliigassa.

– Joukkue osoitti viime kaudella kovan tasonsa ja pärjää varmasti myös rautaliigassa.

Rautaliiga käynnistyy 20.9., jolloin KHT matkaa ensimmäiseen vierasotteluun Lohjalle. Ensimmäinen kotipeli on puolestaan 28.9. ja vastassa Klaukkalassa on tuolloin KJTHaukat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Kesä ilman uusia koronatartuntoja – Nurmijärvi ainut Keusote-kunta, jossa tartunnat eivät ole lisääntyneet kesällä
 2. Betonirekka suistui tieltä – kuskille lieviä vammoja
 3. Asuntoon päässyt orava pelotti lapsia – pelastuslaitos palautti takaisin luontoon
 4. Nurmijärveläisen taiteen vuosinäyttely avautui – esillä paljon paikallista taidetta
 5. Iso tapahtuma tulossa: Shop Up Days ja Timanttijahti yhtäaikaa Nurmijärvellä
 6. Tuusulan asuntomessut: Tuusula päihitti Ylöjärven: vuonna 2000 tehty kävijäennätys on edelleen voimassa
 7. Tiede: Solubiologi Kirsi Rilla tutkii mikroskooppisen pieniä kalvorakkuloita, joista voi olla apua esimerkiksi syövän diagnosoinnissa – "Muistan edelleen, kuinka alle kouluikäisenä pääsin tutkimaan tukkimiehentäitä"
 8. Linnanmäellä joukkoaltistuminen koronalle – tähän aikaan seurue vieraili
 9. Keski-ikäinen mies vangittiin useista seksirikoksista epäiltynä – uhreina alle 16-vuotiaita poikia
 10. USU: Apteekkien hyllyt jopa tyhjentyneet kasvomaskeista – Kertakäyttömaskista voi joutua maksamaan pari euroa kappaleelta
 11. Helsinkiläinen Tiitu, 35, sai punkin puremasta pahan taudin: "Heräsin niin kovaan pääkipuun että oksensin – naama roikkui"
 12. Mielipide: Oikeaoppinen kierrätys kaikkien etu
 13. Tilastotkin sen vahvistavat: Heinäkuussa hellepäiviä melkein viikon verran keskivertoa vähemmän, sadetta senkin edestä
 14. Poliisi: Häiriökäyttäytyminen lisääntynyt Espoossa, henkirikosten ja niiden yritysten määrä kasvanut Länsi-Uudellamaalla
 15. "Musta vuosi" henkirikosten määrässä Itä-Uudellamaalla – poliisi: "Poikkeusolot eivät yksistään selitä"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.