NJS:n nappulaliiga uudistui – kesäkaudelle pääsee mukaan pelaamaan

toimitus

Junioreilla on nyt mahdollisuus aloittaa jalkapallosta nauttiminen Nurmijärven Jalkapalloseurassa ja päästä harjoittelemaan sekä tietysti pelaamaan Nappula Valioliigassa. NJS Nappula Valioliigan ideana on tarjota 6-8-vuotiaille tytöille ja pojille helppo tapa aloittaa jalkapalloharrastus lähikentällä.

– Nappulaliiga on myös yksi kiva keino saada aktivoitua lasten tutkitusti tarvitsemaa vauhdikasta liikettä ja liikkumisen taitoja, NJS:n puheenjohtaja Eero Santala sanoo.

Uudistuneessa liigassa on yksi harjoituskerta viikossa ja viikon toinen tapahtuma on katufutishenkinen nappulapelitapahtuma, jossa eri alueiden joukkueet vierailevat toisten luona. Lisäksi pelejä tulee kesän aikana seuran omissa turnauksissa.

Kesäkausi on 14.5–30.9., ja kesätaukoa vietetään viikot 26–29 (24.6–21.7).

– Uudet pelaajat saavat NJS:n virallisen pelipaidan ja pääsevät kokemaan joukkuefiiliksiä tuttujen ja uusien kavereiden kanssa. Nappulaliigan kautta on helppo tulla koko perheenä mukaan seuran toimintaan ja halutessaan siirtyä ympäri vuoden toimiviin ikäkausijoukkueisiin, Santala sanoo.

Toimintaa tukee NJS Nappuloiden pitkäaikainen yhteistyökumppani Klaukkalan Citymarket.

Nappulaliigasta aloittavat usein myös isä- ja äitivalmentajat apuvalmentajan tai valmentajan roolinsa. Tänä vuonna uusien valmentajien alkuvaiheen apuna toimivat uudet kokeneet aluetutorit, joita seura on saanut rekrytoitua 15 henkilöä eri puolille kuntaa.

– Näin saadaan kiva startti kaikille.

Info

2011–2013 syntyneiden poikien treenit tiistaisin klo 18.30-19.30: Kirkonkylän hiekkatekonurmi (Chelsea) (HUOM! vasta 21.5 alkaen), Röykän kenttä (ManCity), Lintumetsä/Kaskitien kenttä (ManU), Isoniitun koulun kenttä (Everton) ja Syrjälän koulun kenttä (Tottenham) sekä tiistaisin klo 17-18 Mäntysalon koulun kenttä (Arsenal).

Tyttöjen harjoitukset: 2011-2012 syntyneet ”Tikkatytöt” Kirkonkylän urheilupuiston hiekkatekonurmi, perjantaisin klo 17.30–18.30. 2013-syntyneet ”Pikkutikkatytöt” Kirkonkylän urheilupuiston hiekkatekonurmi perjantaisin klo 18.30–19.30 ja Klaukkala Syrjälän koulu, torstaisin klo 18.30–19.30.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.