Futiskausi alkamassa – ilmoittaudu RaKen uudelle kaudelle pian

Kaikenikäiset lapset, nuoret ja aikuiset ovat tervetulleita harrastamaan jalkapalloa RaKen joukkueissa. Rajamäen Kehitys

toimitus

Taas on se aika, kun Rajamäen Kehityksen innokkaat jalkapalloilijat ilmaantuvat Rajamäen liikuntapuistoon.

RaKe tarjoaa jäsenilleen monenlaista harrastustoimintaa, mutta jalkapallo liikuttaa kesäisin selkeästi eniten. Myös talvikaudella futista on pelattu sisätiloissa aktiivisesti, ja se näkyy taitojen ja kunnon karttumisena kentillä.

Jalkapallossa RaKen nuorimmat ovat 4-vuotiaita tyttöjä ja poikia. Joukkueita on kaikenikäisille junioreille sekä myös aikuisille.

Jokainen, lapsi ja aikuinen, voi siis harrastaa jalkapalloa RaKessa omalla tasollaan. Seuran ajatuksena on tarjota lapsille ja nuorille mukava harrastus ja aktivoida heitä liikkumaan, mikä kännyköiden ja pelien maailmassa jää valitettavan usein kovin vähälle.

Futiksen parissa voi viettää vapaa-aikaa sekä nähdä ja saada uusia kavereita. Futiksen parissa voi nostaa myös kuntoaan ja kehittyä teknisesti taitavaksi pallon hallinnassa.

RaKessa harrastetaan edullisesti, ilolla ja yhteisöllisesti. Se tarkoittaa, että yhdessä lasten ja nuorten kanssa toimimalla luodaan antoisaa ja kehittävää harrastustoimintaa.

Monet toivovat harrastusta, jossa ei tarvitse kilpailla. Rakessa kilpailut eivät olekaan itsetarkoitus. Toki jalkapallo on laji, jossa pelit toisia joukkueita vastaan ovat futiksen suola.

Pelien tarjoamaa jännitystä ja onnistumisen iloa moni lapsi kuitenkin kaipaa. Kukin joukkue, usein lapset itse, tekee päätökset peleihin osallistumisesta. Pelien myötä kaikilla on mahdollisuus kokea porukkahenkeä, pelaamisen riemua sekä pelitapahtumien tunnelmaa.

Uusi futiskausi starttaa perinteisellä ilmoittautumispäivällä keskiviikkona 3. huhtikuuta kello 18–20 Rajamäen liikuntapuistossa. Futiksen pariin ovat tervetulleita sekä uudet että jo aiemmin futista pelanneet lapset ja nuoret. Uusia pelaajia toivotaan kaikkiin ikäluokkiin.

Nuorimmat, 2015–2013 syntyneet, pelaavat Prinsessa- ja Ritari-ryhmissä. Vuonna 2013 syntyneistä alkaen on tarjolla sekä tytöille että pojille omia juniorijoukkueita, joissa harrastaa ja oppia lisää.

Tapahtumaan voi tulla paikanpäälle katsomaan ja juttelemaan futisharrastuksesta joukkueiden valmentajien kanssa ja samalla ilmoittautumaan mukaan toimintaan.

Tilaisuuden aikana kentällä on lapsille monenlaista ohjattua jalkapalloon liittyvää tekemistä – pienpelejä ja taitoratoja.

Kaikki lapset ovat tervetulleita kentälle liikkumaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.