HIFK-konkari on Liiga-tilaston yllätyskärki – katso videolta, miten vastustajan verkko hajoaa

Sport Content

Jääkiekon SM-liigassa on käytössä tällä kaudella älykiekko Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Oulussa.

Tämä mahdollistaa hieman erikoisempienkin tilastojen ylläpitämisen. Sunnuntaina SM-liiga julkaisi Twitterissä tilaston kovimmista maaliin menneistä laukauksia. Tilaston kärjessä oli pitkään Tapparan Otso Rantakari, mutta nyt tilastokärki on vaihtunut.

HIFK:n Tommi Santala iski marraskuussa Oulun Kärppiä vastaan maalin Oulussa ja laukaus meni verkosta läpi. Eikä ihme, sillä Santalan laukaukselle mitattiin vauhtia peräti 138,7 kilometriä tunnissa.

Tilasto voi tulla monelle yllätyksenä, sillä 39-vuotiasta konkaria ei välttämättä parhaiten tunneta kovasta laukauksestaan.

Voit katsoa SM-liigan viisi kovinta maaliin mennyttä kutia alla olevalta videolta.

Tällä kaudella #Liiga'n älykiekkojärjestelmä on käytössä Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Oulussa. Älykiekolla voi mitata muun muassa laukauksen nopeutta. Katso videolta kovimmat maaliin menneet laukaukset – kärkipaikalta löytyy #HIFK:n Tommi Santala! pic.twitter.com/3hV7kwK30j — Liiga (@smliiga) 9. joulukuuta 2018

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.