Antti Raanta sai karmeita uutisia – "Todennäköistä, että on sivussa koko loppukauden"

Sport Content

Maalivahti Antti Raannan kausi on ilmeisesti paketissa. Jääkiekon NHL-liigaseura Arizona Coyotes ilmoitti sunnuntaina, että Raanta on sivussa toistaiseksi alavartalon vamman takia. Raanta kävi leikkauksessa lauantaina. Vamma paljastui odotettua pahemmaksi.

– Hyvä uutinen on se, että korjaus onnistui hyvin ja Raannan pitkän tähtäimen terveys on hyvässä jamassa. Toipmuinen tulee kestämään pitempään kuin toivoimme tai odotimme, Arizonan General Manager John Chayka kertoi seuran verkkosivuilla.

Raanta on pelannut viimeksi 27. marraskuuta. 29-vuotiaan suomalaisen kausi jää ilmeisesti jo pelattujen 12 ottelun mittaiseksi.

– Tiedämme enemmän, kun toipuminen edistyy, mutta tällä hetkellä Raanta on sivussa toistaiseksi. On todennäköistä, että hän joutuu jättämään väliin koko loppukauden, Chayka jatkoi.

Arizona hankki Raannan kesällä 2017 New York Rangersista. Hän kärsi jo viime kaudella loukkaantumisista.

– Ymmärrän, että Raannalla on ollut muutamia loukkaantumisia sen jälkeen, kun hän tuli tänne. Sitä ennen niitä oli kuitenkin suhteellisen vähän ja myös silloin, kun hän pelasi isoja minuutteja Euroopassa.

– Kun Raanta pelaa, niin hän on meidän mielestämme yksi NHL:n parhaista maalivahdeista – ellei jopa paras. Tämä on takaisku ja turhauttavaa kaikille, Chayka jatkoi.

Raannan sopimus Arizonan kanssa on voimassa kesään 2021 saakka.

Arizonan torjuntatöistä vastaavat tällä hetkellä Darcy Kuemper, Adin Hill ja Calvin Pickard.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.