HJK solmi kovan jatkosopimuksen

Faith Friday Obilor tunnetaan HJK:n tukirankana. Arkisto

Sport Content

Jalkapallon hallitseva Suomen mestari HJK on solminut merkittävän jatkosopimuksen nigerialaisen Faith Friday Obilorin kanssa kaudesta 2019. Faith Friday Obilor on pelannut HJK:ssa kaudesta 2017 lähtien. Suomessa hän on ollut jo kaudesta 2012 lähtien ja edustanut sekä FC Interiä että RoPSia.

Obilor pelasi påäättyneellä kaudella 29 ottelussa 2610 minuuttia. Maaleja hän teki yhden, mutta sitäkin tärkeämmän. Tampereella 26. syyskutta Ilveksen verkkoon lauottu maali ratkaisi mestaruuden Klubille.

– Faith on tärkeä pala keskuspuolustusta ja tärkeä myös erikoistilanteissa. Faith on ollut meillä kaksi vuotta, jona aikana hän on kehittynyt pelaajana ja sopeutunut hyvin meidän pelisysteemiin. Faith on vielä siinä iässä, että pystyy kehittymään vieläkin. Olen tosi iloinen, että Faith on mukana taistelemssa peliajasta ensi kauden joukkueessa, toteaa päävalmentaja Mika Lehkosuo HJK:n tiedotteessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.