Esteban Ocon kohutilanteesta: "Pahinta oli Maxin käytös, hän oli väkivaltainen"

Sport Content

Force Indian Esteban Ocon pilasi sunnuntaina Red Bullin Max Verstappenin F1-kisan Brasiliassa. Ocon taklasi hollantilaisen ulos radalta ja hollantilainen menetti voiton Lewis Hamiltonille.

Ocon ei kuitenkaan näyttänyt kisan jälkeen minkäänlaisia katumuksen merkkejä. Ranskalainen sanoi CMorelle, että toimisi tilanteessa uudestaankin samalla tavalla.

– Olin erittäin nopea uusilla renkailla. Talli sanoi minulle, että jos vain pääsen, niin voin yrittää ohi Verstappenista. Minulla riitti siihen vauhti. Yritin hänestä ohi, kuten olen tehnyt monta kertaa tällä kaudella. Se ei kuitenkaan onnistunut, Ocon kertasi.

Tulos oli huono. Verstappen ajautui radalta ulos, Lewis Hamilton ohitti Verstappenin ja voitti kisan. Verstappen kävi kisan jälkeen ymmärrettävästi erittäin kuumana ja TV–kamerat saivat vangittua tilanteen, missä Verstappen kävi Oconiin käsiksi kisan jälkeen.

– Pahinta oli Maxin käytös. Hän oli väkivaltainen. Hän töni minua ja halusi myös lyödä minua. Lopulta FIA:n piti pysäyttää hänet. Se ei ollut häneltä ammattimaista toimintaa, Ocon valitti.

Oconilta kysyttiin myös tekisikö hän saman uudelleen. Ranskalaisen vastaus oli lyhyt ja ytimekäs:

– Kyllä.

Ville Hirvonen