Yle: Tero Pitkämäen ura katkolla – päätös tämän kuun aikana

Tero Pitkämäki. Sirpa Repo

Sport Content

Ilta-Sanomat kertoi keihäänheittäjä Tero Pitkämäen hakeneen Opetus- ja kulttuuriministeriöstä 20 000 euron urheilija-apurahaa ensi kaudelle, mikä kieli kokeneen yleisurheilijan uran jatkumisesta. Pitkämäki ei ole vielä kertonut julkisuudessa, aikooko hän jatkaa uraansa.

Apurahan hakeminen ei kuitenkaan suoraan tarkoita, että Pitkämäen ura jatkuisi. Miehen manageri Tero Heiska kertoi Ylelle, että Pitkämäki haki apurahaa varmuudeksi.

– Ei se sitä tarkoita välttämättä. Tero halusi tehdä ennen hakuajan umpeutumista hakemuksen, jos alkaa niin hyvältä tuntua ja tulee fiilis, että haluaa jatkaa, Heiska paljasti Ylelle.

Heiska sanoi myös, että Pitkämäki tekee päätöksen jatkostaan marraskuun aikana. Aiemmin MM-kultamitalisti kertoi päätöksen syntyvän ennen marraskuuta.

Pitkämäen viime kausi meni pipariksi loukkaantumisen takia. Kausi päättyi jo kesäkuun alussa, kun hän loukkasi polvensa Turussa. Pitkämäen polvi operoitiin elokuussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.