Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi sukupolvi nosteessa – Nooa Suhola pronssille taekwondon German Openissa

Taekwondo Nurmijärven ottelujoukkueen kauden toiseksi kilpailuksi valikoitui German Open 28.2.–1.3. Hampurissa.

Ensimmäisen vuoden kadetti Nooa Suhola kamppaili ensimmäisessä Maailman liigan kisassaan mitaleille sunnuntaina.

Pronssimitali irtosi kahdella otteluvoitolla. Suhola voitti alkukierrosten ottelut selkeillä luvuilla. Ranskan Sofiane M’Khannat kukistui luvuin 25–3 ja Saksan Enes Gurel luvuin 30–16.

Semifinaalin taitava ja vahva saksalainen Daniel Mehlmann oli selkeästi parempi luvuin 0–20 ja raivasi tiensä -37 kiloisten kadettipoikien finaaliin. Mehlmann voitti finaaliottelun ja vei sarjan nimiinsä.

Nooa Suhola edustaa ottelujoukkueen nuorempaa ikäluokkaa. Hän on Taekwondo Nurmijärven 8. Maailman liigan osakilpailumitalin saavuttanut ottelija.

Kilpailuissa olivat mukana myös Niko Myllynen (Cadet -53kg), Rasmus Suhola (Junior -51kg) ja Elisa Toivonen (Senior -57kg). He joutuivat tyytymään avaustappioon. Valmentajana toimi Iiro Suorela ja joukkueenjohtajana Iisa Suorela

German Open oli Elisa Toivosen ensimmäinen edustus ulkomailla aikuisten sarjassa. Vastaan asettui juniorisarjoista tuttu arvokilpailumitalisti, Saksan Vanessa Beckstein

Beckstein vei kohtaamisen tällä kertaa ja selkeää mittaria aikuisten tasosta joudutaan odottamaan seuraavaan turnaukseen, joka on maaliskuussa Espanjassa.