Uusi sukupolvi nosteessa – Nooa Suhola pronssille taekwondon German Openissa

toimitus

Taekwondo Nurmijärven ottelujoukkueen kauden toiseksi kilpailuksi valikoitui German Open 28.2.–1.3. Hampurissa.

Ensimmäisen vuoden kadetti Nooa Suhola kamppaili ensimmäisessä Maailman liigan kisassaan mitaleille sunnuntaina.

Pronssimitali irtosi kahdella otteluvoitolla. Suhola voitti alkukierrosten ottelut selkeillä luvuilla. Ranskan Sofiane M’Khannat kukistui luvuin 25–3 ja Saksan Enes Gurel luvuin 30–16.

Semifinaalin taitava ja vahva saksalainen Daniel Mehlmann oli selkeästi parempi luvuin 0–20 ja raivasi tiensä -37 kiloisten kadettipoikien finaaliin. Mehlmann voitti finaaliottelun ja vei sarjan nimiinsä.

Nooa Suhola edustaa ottelujoukkueen nuorempaa ikäluokkaa. Hän on Taekwondo Nurmijärven 8. Maailman liigan osakilpailumitalin saavuttanut ottelija.

Kilpailuissa olivat mukana myös Niko Myllynen (Cadet -53kg), Rasmus Suhola (Junior -51kg) ja Elisa Toivonen (Senior -57kg). He joutuivat tyytymään avaustappioon. Valmentajana toimi Iiro Suorela ja joukkueenjohtajana Iisa Suorela

German Open oli Elisa Toivosen ensimmäinen edustus ulkomailla aikuisten sarjassa. Vastaan asettui juniorisarjoista tuttu arvokilpailumitalisti, Saksan Vanessa Beckstein

Beckstein vei kohtaamisen tällä kertaa ja selkeää mittaria aikuisten tasosta joudutaan odottamaan seuraavaan turnaukseen, joka on maaliskuussa Espanjassa.

Aiheeseen liittyvää

  1. Nurmijärveläiset loistivat taekwondon PM-kisoissa – saaliina kolme mestaruutta 25.1.2020 9:15
  2. Elisa Toivonen jälleen kiinni mitalikannassa – hopeaa taekwondon Lux Openissa 26.6.2019 10:10
  3. Yli 200 taekwondokaa koolla Klaukkalassa – Suomessa ja Klaukkalassa lajia harrastettu nyt 40 vuoden ajan 8.6.2019 8:30

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut