Marjamäki iloitsi Jokerien voitosta, mutta antoi tiukan arvosanan – "Pelattiin välillä aika komeaa lätkää"

Sport Content

Jokereiden ensimmäinen KHL-ottelu Lauri Marjamäen komennossa päättyi 6–3 -voittoon. Kiinalainen "muukalaislegioona" Red Star Kunlun oli Hartwall-areenalla alakynnessä.

– Tyytyväinen olen, että voitettiin ensimmäinen peli. Kaksi ensimmäistä erää olivat hyviä. Toka erä tosi vahva. Kolmannessa erässä tuntui, ettei yhdessä vaiheessa tapahtunut mitään, mutta iso maali Peter Reginiltä siihen saumaan ja hoidettiin homma kotiin, summasi Marjamäki ottelua.

Harjoituspeleissään Jokerit oli tehoton. Kunlun jätti kuitenkin paljon tilaa ja Jokerit hyödynsin paikkansa.

– Kuusi maalia tasakentällisillä. Se on kova määrä. Tehtiin vielä kaksi omiinkin. Tehtiin kahdeksan maalia, Marjamäki sanoi.

Maalinteon harjoittelu tuotti Jokereilla tulosta.

Jokerit ratkaisi ottelun toisessa erässä tehtyään kolme maalia vajaaseen kuuteen minuuttiin ja siirryttyään niin 4–1–johtoon. Kolmannessa erässä Red Star tuli maalin päähän, mutta Peter Reginin ja Sakari Mannisen maalit saattelivat kotijoukkueen selkeään voittoon.

Manninen (2+1) ja Steve Moses (1+2) olivat Jokereiden kolmen pisteen miehet. Maaleja vartioivat Jokereiden Ryan Zapolski ja Red Starin Aleksander Lazushin.

– Kauttaaltaan oli semmoisia maaleja, joita on yritetty jumpata. Ollaan iloisia tästä. Korjaillaan asioita, mitä kolmannessa erässä tapahtui. Se oli hyvä kokemus meille. Ollaan keskiviikkona taas valmiita, totesi Marjamäki.

Ylivoimapelillä tulosta ei kuitenkaan tullut.

– Ollaan harjoiteltu sitä aika paljon. Yritetään parantaa, ja tänään oli aihioita, mutta ei se vielä ole sitä, mitä pitäisi olla. Pelit ratkaistaan erikoistilannepelaamisessa ja sitä meidän pitää totisesti parantaa, myönsi Marjamäki.

Marjamäen mielestä pelissä oli paljon hyviä asioita.

– Suurin anti oli kuusi maalia kotiyleisön edessä. Pelattiin välillä aika hienoa lätkää ja tehtiin upeita maaleja. Harjoituspeleissä ei ollut kovinkaan tehokasta.

Kiitettävää arvosanaa Marjamäki ei joukkueelleen antanut.

– Annan kouluarvosanan 8,5.

Jokereilta alkoi heti KHL-kauden kärkeen syntyä tulosta, vaikka harjoitusottelut antoivat kyseenalaista osviittaa. Seitsemästä harjoituspelistään Jokerit voitti vain yhden varsinaisella peliajalla. Häviöitä tuli viisi.

Kauden toisessa ottelussaan Jokerit kohtaa keskiviikkona Amur Habarovskin.

Teksti: Otto Palojärvi, Hartwall-areena

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Mäntysalon valokuituyhteydet kuntoon – "Koronakevät on opettanut monelle, miten tärkeä varma nettiyhteys on"
 2. Korona vei Nurmijärveltä yli 15 miljoonaa verotuloja – investoinnit tarpeen puolittaa
 3. Työttömien määrä jatkaa hidasta kasvuaan Nurmijärvellä
 4. Lähes tuhat yritystä Keuken tuen piirissä – "Kriisineuvonta alkaa suuntautua myös bisneksien uudelleen suuntaamiseen”
 5. Kylänpään uuden asuinalueen prameat hulevesijärjestelyt puhuttavat – alkuperäiset suunnitelmat muuttuivat hieman
 6. Hyvinvointi: Miia Hoisko, 37, omistaa 4 erilaista fillaria – "Yhdellä pyörällä ei pärjää, jos haluaa kehittyä useissa pyöräilylajeissa"
 7. Hyvinvointi: Vea Vainio ja Nella Kaartinen tanssivat metsässä, koska se tekee hyvää keholle ja mielelle – "Puhdistava, rauhoittava kokemus, jossa voi antautua hetkeen"
 8. Tiede: Sotahistoriaan erikoistunut arkeologi Jan Fast, 58, yrittää antaa nimen tuntemattomille sotilaille – "Hienointa olisi ollut vaikka nimi linkkuveitsessä, mutta missään ei ollut mitään viitettä"
 9. Tiede: Tapa, jonka mukaan isä saattaa tyttärensä alttarille, voi tuntua romanttiselta, mutta alkuperäinen ajatus ei sitä ole – "Ei ole perinteitä, joita olisi pakko noudattaa"
 10. Ruoka: Martina, 35, on vieraillut jäätelöyliopistossa Bolognassa ja syönyt alligaattoria Miamissa – "Onnistunut ruokamatka alkaa jo kotoa"
 11. Keusote sai 6,2 miljoonaa euroa valtionapua palvelujen kehittämiseen
 12. Enkelinsiipinen hanhi jouduttiin lopettamaan – Korkeasaaren asiantuntija: Ei pullaa eikä leipää vesilinnuille
 13. Poliisi otti kiinni miehen, jota epäilee usean alaikäisen tytön seksuaalisesta ahdistelusta Kannelmäessä – Uhrit satunnaisia vastaantulijoita
 14. Koronakevät rojautti uusien henkilöautojen rekisteröinnitkin ennätyksellisen alas – sähköautojen ja hybridien suosio kasvaa edelleen
 15. Somessa on lietsottu huhuja Venäjällä sattuneesta ydinonnettomuudesta – Seurauksena mahdollisesti terveyshaittaa aiheuttava hamstrausilmiö

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Nämä Nurmijärven leikkikentät kannattaa katsastaa – katso kuvat kaikilta leikkikentiltä
 2. Kylänpään uuden asuinalueen prameat hulevesijärjestelyt puhuttavat – alkuperäiset suunnitelmat muuttuivat hieman
 3. Työttömien määrä jatkaa hidasta kasvuaan Nurmijärvellä
 4. Yleinen moka parvekelasien pesussa voi pilata koko lopputuloksen – Ammattilainen listasi 5 vältettävää virhettä
 5. Korona vei Nurmijärveltä yli 15 miljoonaa verotuloja – investoinnit tarpeen puolittaa
 6. Nurmijärven kunta osti ränsistyneen huoltoaseman Kirkonkylän keskustasta 170 000 eurolla
 7. Avoimet puutarhat -tapahtumaan mukaan lähteneessä Pellonreunan puutarhassa ei kitketä eikä kastella – "Helpottaa, kun ei tarvitse noudattaa mitään tiettyä suunnitelmaa"
 8. Kysely: Kaksi kolmesta suomalaisesta tympiintyi asuinkumppaniinsa karanteenin aikana
 9. Isoniitun koulun lähellä pyritään lisäämään liikenneturvallisuutta – urakan tarkoitus valmistua elokuussa
 10. Tuore tutkimus: kauran ja rukiin kuidut jarruttavat lihomista ja maksakin kiittää
 11. Valokuvaamo ja hieroja saman oven takaa – ystävykset tarvitsivat yrityksilleen tilat ja päätyivät yhteisiin: "Työskentelemme vuorotellen"
 12. Nyt on oikea aika pakastaa mansikoita, sillä pääsatokausi on alkanut – Pieneen pakastimeen mansikat kannattaa pilkkoa
 13. Mäntysalon valokuituyhteydet kuntoon – "Koronakevät on opettanut monelle, miten tärkeä varma nettiyhteys on"
 14. Heikkarin tulevaisuus vielä avoinna – kunta tietoinen vuokrasopimuksen irtisanoisen riskeistä
 15. Autokaupassa hienoista kohennusta, myynti jää silti reilusti viime vuodesta – Autoala: "Sähköautojen hankintatukea pitää uudistaa"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.