Torvet soivat ja rumpu kumisi – Rajamäen Kehityksen tiimi näkyvin ja kuuluvin Helsinki Cupin avajaiskulkueessa

Pallot lentävät ilmaan rakelaisten juhliessa voittoaan näkyvimmästä ja kuuluvimmasta läsnäolosta Helsinki Cupin avajaiskulkueessa. RaKe

Taina Joutsen

Rajamäen Kehityksen joukkueet kokivat Helsinki Cupin avajaisten yhteydessä riemukkaita hetkiä. Rake Leijonat (s.-06) ja Sudet (s. -07) vahvistettuna Pallosalamat -joukkueen jäsenillä (s.-08) palkittiin Helsinki Cupin avajaisissa näkyvimmästä ja kuuluvimmasta läsnäolosta kulkueessa.

Hesa Cuppiin me mennään joukkuehenki ja hauskanpito edellä."

Palkitussa tiimissä oli joukkueenjohtaja Kimmo Kemppaisen mukaan mukana noin 30 pelaaja. Lisäksi mukana oli valmentajia ja pelaajien vanhempia.

– RaKe oli paikalla isoihin seuroihin verrattuna hyvin pienellä väkimäärällä. Voitto kuvastaa hyvin RaKe:n ideologiaa, jonka mukaan asioihin täysillä heittäytymällä ja hyvällä ryhmähengellä voimme saada ihmeitä aikaan, Kemppainen sanoo.

Yli 200 joukkueesta ja noin 3 000 henkilöstä muodostunut kulkue lähti liikkeelle Kiasman edestä. Sieltä matka jatkui Senaatintorille ja Tuomiokirkon portaille.

RaKen tiimillä oli mukanaan Rajamäen metsänkävijöiltä lainattu rumpu. Tapahtumaa varten oli hankittu myös 20 vuvuzela-torvea. Lisäksi pojat olivat valmistaneet itselleen jalkapallokypärät halkaistuista jalkapalloista. Kapellimestarina poikia kannusti ja huudatti seurakuntapastori Markus Asunta Nurmijärven seurakunnasta.

– Hesa Cuppiin me mennään joukkuehenki ja hauskanpito edellä, Kemppainen sanoo.

– Viime kesänä kävimme vähän haistelemassa tunnelmia ja tänä kesänä olimme panostaneet kulkueeseen, hän jatkaa.

Kemppainen arvelee kaikista joukkueista Tuomiokirkon portailla otetun maailman suurimman joukkuekuva pääsevän mukaan Guinnessin ennätystenkirjaan. Tärkeää pojille oli hänen mukaansa myös avajaisissa esiintyneen Lyömättömien freestyle räppi, jonka yksi riimipari oli omistettu RaKen joukkueille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Kesä ilman uusia koronatartuntoja – Nurmijärvi ainut Keusote-kunta, jossa tartunnat eivät ole lisääntyneet kesällä
 2. Betonirekka suistui tieltä – kuskille lieviä vammoja
 3. Asuntoon päässyt orava pelotti lapsia – pelastuslaitos palautti takaisin luontoon
 4. Nurmijärveläisen taiteen vuosinäyttely avautui – esillä paljon paikallista taidetta
 5. Iso tapahtuma tulossa: Shop Up Days ja Timanttijahti yhtäaikaa Nurmijärvellä
 6. Tuusulan asuntomessut: Tuusula päihitti Ylöjärven: vuonna 2000 tehty kävijäennätys on edelleen voimassa
 7. Tiede: Solubiologi Kirsi Rilla tutkii mikroskooppisen pieniä kalvorakkuloita, joista voi olla apua esimerkiksi syövän diagnosoinnissa – "Muistan edelleen, kuinka alle kouluikäisenä pääsin tutkimaan tukkimiehentäitä"
 8. Linnanmäellä joukkoaltistuminen koronalle – tähän aikaan seurue vieraili
 9. Keski-ikäinen mies vangittiin useista seksirikoksista epäiltynä – uhreina alle 16-vuotiaita poikia
 10. USU: Apteekkien hyllyt jopa tyhjentyneet kasvomaskeista – Kertakäyttömaskista voi joutua maksamaan pari euroa kappaleelta
 11. Helsinkiläinen Tiitu, 35, sai punkin puremasta pahan taudin: "Heräsin niin kovaan pääkipuun että oksensin – naama roikkui"
 12. Mielipide: Oikeaoppinen kierrätys kaikkien etu
 13. Tilastotkin sen vahvistavat: Heinäkuussa hellepäiviä melkein viikon verran keskivertoa vähemmän, sadetta senkin edestä
 14. Poliisi: Häiriökäyttäytyminen lisääntynyt Espoossa, henkirikosten ja niiden yritysten määrä kasvanut Länsi-Uudellamaalla
 15. "Musta vuosi" henkirikosten määrässä Itä-Uudellamaalla – poliisi: "Poikkeusolot eivät yksistään selitä"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.