Liiga-lähetysten tv-tiimiin jälleen nimekäs kiinnitys

Kuvituskuva. Sirpa Repo

Sport Content

Ensi kaudesta lähtien jääkiekkoliigan televisioinnista vastaava Telia on vahvistanut Liiga-tiimiään kokeneella urheilutoimittajalla Tuomas Nyholmilla Telia tiedottaa, että Nyholm siirtyy selostajista, juontajista ja asiantuntijoista koostuvan tiimin kokoonpanoon.

– Keskeisiä houkuttavia tekijöitä päätökseni taustalla oli kaksi. Ensinnäkin tekijätiimi: tunnen ihmiset, joiden kanssa tulen työskentelemään, ja he ovat erinomaista porukkaa. Toinen ratkaiseva seikka oli Telian moderni lähestymistapa lajia ja kiekkotuotantoja kohtaan. On etuoikeus päästä mukaan tällaiseen projektiin, Nyholm sanoo Telian tiedotteessa.

Nyholm on aiemmin työskennellyt Ilta-Sanomilla, ja hänet muistetaan myös suositusta Total Hockey Forever -radio-ohjelmasta. Nyholm tunnetaan myös kirjailijana, ja hän on kirjoittanut muun muassa Jarkko Ruudun elämäkerran.

Telian kokoonpano julkaistaan kokonaisuudessaan 1. elokuuta. Nyholmin lisäksi Telialla tulevat toimimaan varmuudella Jani Alkio ja Sebastian Waheeb, jotka ovat työskennelleet jo pitkään liigakiekon parissa. Telian asiantuntijaryhmässä nähdään varmuudella ex-kiekkoilija Sean Bergenheim

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Kesä ilman uusia koronatartuntoja – Nurmijärvi ainut Keusote-kunta, jossa tartunnat eivät ole lisääntyneet kesällä
 2. Betonirekka suistui tieltä – kuskille lieviä vammoja
 3. Asuntoon päässyt orava pelotti lapsia – pelastuslaitos palautti takaisin luontoon
 4. Nurmijärveläisen taiteen vuosinäyttely avautui – esillä paljon paikallista taidetta
 5. Iso tapahtuma tulossa: Shop Up Days ja Timanttijahti yhtäaikaa Nurmijärvellä
 6. Tuusulan asuntomessut: Tuusula päihitti Ylöjärven: vuonna 2000 tehty kävijäennätys on edelleen voimassa
 7. Tiede: Solubiologi Kirsi Rilla tutkii mikroskooppisen pieniä kalvorakkuloita, joista voi olla apua esimerkiksi syövän diagnosoinnissa – "Muistan edelleen, kuinka alle kouluikäisenä pääsin tutkimaan tukkimiehentäitä"
 8. Linnanmäellä joukkoaltistuminen koronalle – tähän aikaan seurue vieraili
 9. Keski-ikäinen mies vangittiin useista seksirikoksista epäiltynä – uhreina alle 16-vuotiaita poikia
 10. USU: Apteekkien hyllyt jopa tyhjentyneet kasvomaskeista – Kertakäyttömaskista voi joutua maksamaan pari euroa kappaleelta
 11. Helsinkiläinen Tiitu, 35, sai punkin puremasta pahan taudin: "Heräsin niin kovaan pääkipuun että oksensin – naama roikkui"
 12. Mielipide: Oikeaoppinen kierrätys kaikkien etu
 13. Tilastotkin sen vahvistavat: Heinäkuussa hellepäiviä melkein viikon verran keskivertoa vähemmän, sadetta senkin edestä
 14. Poliisi: Häiriökäyttäytyminen lisääntynyt Espoossa, henkirikosten ja niiden yritysten määrä kasvanut Länsi-Uudellamaalla
 15. "Musta vuosi" henkirikosten määrässä Itä-Uudellamaalla – poliisi: "Poikkeusolot eivät yksistään selitä"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.