NJS:n B-juniorit jäivät nollille – FCFJ kuittasi pisteet

FCFJ:n tasoituksen tehnyt Marco Puumalainen (#14) viemässä palloa Miro Salmiselta. matti murto

toimitus

NJS:n B-junioreiden taival P17 SM-karsintasarjassa päättyi surullisesti 2–6 (2–1) tappioon FC Futura Junioreita (FCFJ) vastaan.

NJS:n kotiottelu piti lumipyryn vuoksi siirtää Järvenpään monitoimihalliin, joten porvoolaisten pelimatka lyheni ja normijärveläisten kotikenttäetu katosi. NJS:n sijoitus oli lohkon viimeinen, pistesarakkeessa pyöreä nolla ja vieraat olivat vain pykälän verran edellä voitettuaan FC Interin. Kahden maalin voitolla NJS olisi kiivennyt jumbosijalta FCFJ:n ohi.

Ensimmäisen puoliajan jälkeen toiveet elivät. FCFJ meni johtoon kulmapotkusta, mutta Anton Salmi tasoitti ja NJS siirtyi taukojohtoon Arttu Paasisalon rangaistuspotkulla.

Toiselle jaksolle porvoolaiset tulivat voitonnälkäisinä ja ottivat pelin haltuun. Kenttätapahtumien perusteella odotettu tasoitus tuli kulmasta 8. minuutin pelin jälkeen, ja NJS:n selkäranka katkesi yllättävän aikaisin.

FCFJ käytti kaikki omat vahvuutensa sekä NJS:n pelilliset puutteet hyväkseen ja esitti sarjan hyvin pelattuja maaleja.

Niko Oravan jalasta 56. minuutilla lähtenyt kolmas maali oli FCFJ:n voitto-osuma, siihen asti NJS:lle oli tarjolla sarjan ensimmäinen piste. Säädetyn peliajan täyttyessä tilanne oli vieraille jo 2–6. Molemmat jatkavat pelejä Ykkösessä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.