Haluaisitko aloittaa suunnistuksen? Rykmentti opastaa lajin saloihin

Hippo-suunnistuskoulut pyörähtävät jälleen käyntiin 5. huhtikuuta. Samaan aikaan käynnistyvät myös aikuisten suunnistuskoulut. -

toimitus

Rajamäen Rykmentin Hippo-suunnistuskoulu pyörähätää jälleen kevään koittaessa käyntiin. Tänä vuonna aloitetaan torstaina 5. huhtikuuta Rajamäellä.

Harjoituksia lasten suunnistuskoulussa on yhdeksän kertaa keväällä ja kuudesti syksyllä. Koko suunnistuskoulun ohjelma ja muut tiedot löytyvät Rajamäen Rykmentin kotisivuilta rajamaenrykmentti.fi.

Hippo-suunnistuskoulussa opetellaan suunnistuksen perusteita kuten karttamerkkejä ja metsässä liikkumista.

Hieman kokeneemmat suunnistuskoululaiset keskittyvät jo enemmän parhaiden reitinvalintojen tekemiseen ja vaikkapa kompassin käyttöön.

Suunnistuskoulussa tutustutaan myös eri suunnistusmuotoihin kuten tarkkuussuunnistukseen, Mobo-suunnistukseen ja rogainingiin.

Samaan aikaan lasten suunnistuskoulun kanssa alkaa myös aikuisten suunnistuskoulu. Aikuisten suunnistuskoululaiset kokoontuvat kahdesti erilliseen suunnistuskouluharjoitukseen ja neljästi harjoitellaan Nurmijärven iltarastien yhteydessä.

Suunnistuskouluihin toivotaan ilmoittautumisia ennakkoon Rajamäen Rykmentin kotisivuilta löytyvän lomakkeen kautta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.