NJS-junnut jäivät maaleitta ja pisteittä

JALKAPALLO A-junnut hävisi isäntäjoukkue Kaarinan Pojille 2–0, B-junnut puolestaan FC Espoolle 0–3.

NJS:n Jaan-Martin Kalanen pyrkii karkuun FCE:n puolustukselta, mutta tuloksetta. Espoolaiset kuittasivat joukkueiden tämän kauden avausottelusta pisteet Klaukkalan pirteässä pakkasessa. Matti Murto

toimitus

Kumpikaan NJS-poikien SM-karsintasarjaa pelaavista joukkueista ei onnistunut tekemään maaliakaan viikonlopun otteluissa, vaikka yritystä riitti ja tahto oli kova.

Vastustajilta se onnistui, niinpä tuloksena A-poikien (P-20) Kaarinan matkalta oli 2–0 (1–0) tappio isäntäjoukkue Kaarinan Poikia (KaaPo) vastaan, B-junnuilta (P-17) vei koko pistesaaliin FC Espoo (FCE) Klaukkalassa maalein 0–3 (0–2).

KaaPo palkittiin viime vuoden parhaana urheiluseurana Suomen Urheilugaalassa, ja viime kaudella heidän P-20 joukkueensa selvitti tiensä SM loppusarjaan, jossa tuloksena oli kuudes sija.

KaaPon tämän vuoden joukkueensa pelasi suoraviivaisesti ja puolusti syvällä, mikä tuotti vaikeuksia NJS:lle.

Johtoon isännät vei Oskari Ohvo puolen tunnin pelin jälkeen vapaapotkun jälkeen. Loppulukemat 2–0:aan viimeisteli seitsemän minuuttia ennen täyttä aikaa Daniel Hörkkö läpiajosta. Hän teki molemmat KaaPon maalit joukkueen ensimmäisessä ottelussa Salon Palloa vastaan, joten nuori mies nousi nyt maaleitta jääneen Eetu Sankkisen rinnalle sarjan maalintekijätilastossa.

NJS:n P-17 avasi sarjakautensa pirteässä yhdeksän asteen pakkasessa Klaukkalassa. Myös FCE:lle kohtaaminen oli kauden ensimmäinen. Vieraat olivat viime kaudella loppusarjassa, jonka sarjatalukossa sijoitus oli neljäs. Vaikka juniorijoukkueiden kokoonpano muuttuu vuodesta toiseen, FCE:n runko on hyvä ja tottunut voittamaan.

Pakkanen pisti pelaajiin liikettä ja eikä NJS jäänyt vauhdissa jälkeen, mutta tehokkuus hyökkäysten viimeistelyssä oli jäässä. FCE oli joitakin NJS:n hallitsemia jaksoja lukuunottamatta niskan päällä ja käytti tehokkaasti hyväkseen isäntien puolustuksen kömmähdykset.

Ensimmäisen maalin laukoi oikealta tilanteeseen murtautunut Jimi Kovalainen 32. minuutilla ja toisen Janne Partiainen juuri ennen taukoa vasemmalta tilanteesta, jossa uhka näytti jo olevan ohi ja peli NJS-puolustuksen hallinnassa.

Loppulukemat viimeisteli Maximilian Katisko viisi minuuttia ennen täyttä aikaa isäntien huolimattomasta oman kenttäpuoliskon pallonmenetyksestä käynnistyneestä hyökkäyksestä.

Sarjat jatkuvat ensi viikonvaihteessa: NJS P-20 kohtaa Talin hallissa PK-35:n lauantaina 10. helmikuuta kello 18.30 ja NJS P-17 menee FC Hongan vieraaksi Matinkylän TN 2:lle sunnuntaina 11. helmikuuta kello 14.30.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.